The Elder Scrolls: Online - PREVIEW
i Zdroj: Spite.cz
Novinka The Elder Scrolls: Online - PREVIEW

The Elder Scrolls: Online - PREVIEW

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 7. 2013 19:31

Konečně dostatečně informací pro tuto novinku. The Elder Scrolls: Online bude velkolepé hraní v obrovském světě, který bude konkurovat World of Warcraft nebo League of Legends. Už teď se na Bethesdu kouká a je zájem o TES Online!

Reklama
Konečně dostatečně informací pro tuto novinku. The Elder Scrolls: Online bude velkolepé hraní v obrovském světě, který bude konkurovat World of Warcraft nebo League of Legends. Už teď se na Bethesdu kouká a je zájem o TES Online!

Nový díl Online jak jsem Vám psal výše bude dle známých analitiků konkurovat právě velikánům jako je World of Warcraft nebo League of Legends. Jelikož výrobce dlouho přemýšlel o tom, jakou značku nové bombě přiřadí, tak udělal asi nejlépe jak mohl. Značka The Elder Scrolls byl asi nejlepší krok, který pro první úspěchy mohli udělat.

První obrázky lidé okomentovali jak u nás, tak jinde jako okopírované nebo velmi podobné od právě asi nejhranějšího mmorpg World of Warcraft. Samozřejmě se jedná o stejné zařazení a kategorii, ale jak řekl výrobce Bethesda - zachováme si základní prvky The Elder Scrolls a rozhodně dalším dílem nezklamem. 
Čekat můžete opět skvelý děj, kde půjdete po krku hned několika velkým postavám. Základem hry bude obrovský svět s dokonalou grafikou a historickými místy. Cestou za dobrodružstvim budeme muset také ničit totemy, to samozřejmě nebude tak jednoduché a každý z nich bude hlídat jeden z obrů (boss). V celém příběhu se objeví hned dvě postavy, kterým musíme zmařit plány. Jde o Vearminu a prince Molaga, který chce otevřít bránu Démonům do světa Tamriel.

Analitici také typují několika miliónovou účast této hry už jen z důvodu, že jde o Online hru se značkou The Elder Scrolls. Cestou Vás potká né jeden boss, kterého sami prostě nezvládenete a proto bude důležité se připojit do již bojující skupinky lidí, nebo založit vlastní guildy.

Výrobce si pro nás připravil opět města a nazvy které tak dobře známe, teď mluvím o lidech, kteří prostě The Elder Scrolls znají více než dobře. Říkáte si, že World of Warcraft má velký svět? Ano má, ale tady jde o něco mnohem většího, dle všeho nebude hned vše k dispozici, mluvím však o městech, místech nebo jiných dodatkům k hře. 
Pokud čekáte vlastní barák, romantiku nebo mazlíčka, který Vás bude doprovázet, tak Vás musím zklamat, jediné co bude k dispizici bude mount, který ale neumí létat. Co zde nebude chybět jsou samozřejmě porty, které se zároveň stanou Vaším respawnem. Protože se děj odehrává o 1000 let před Skyrim, tak nečekejte jediného draka ve hře, ty v tu dobu ještě nebyly. Městečko Tamriel bude obsahovat jiné zrůdy. 
Na výběr hned ze začátku budeme mít z 9 postav (charakterů). Všechny už můžeme znát z minulých dílů. Tyto rasi budou seskupeni do frakcí, ty si nyní vypíšeme.
- Ebonheart Pact: nordi, dunmeři, argoniani
- Aldmeri Dominion: altmeri, bosmeři, khajiti
- Daggerfall Covenant: bretonci, redguardi, orkové

Co by nemuselo být špatné, možná pro někoho nudné. Výrobce nechce udělat stejně jako to mají jiné mmorpg s úkoly. Přesněji je myšleno sbírání questů (ukolů). Na mapce se Vám nezobrazí skoro vůbec, nějaké označení úkolu nebude hned až tak vidět. Výrobce chce, aby jste si s mapou trošku pohráli, hledáním questů poznali svět a troškou se toulali. Najdete tak zajímavé věci bez nucení výrobců. Čeká Vás zcela otevřený svět. 

Pokud narazíte na jeskyni, která obsahuje nepřátele a vy je vymlátíte i bez vyzvednutí úkolu, tak se Vám po splnění stejně přičte XP, jako kdyby jste ukol splnili, takže zde se můžeme rozloučit s klasickým (nutným) chozením pro questy.
Vesničky samozřejmě budou plné lidí (počítačem ovládané postavy), kteří se Vám budou snažit pomoct, ale musíte je přesvědčit, že bojujete na jejich straně. Pokud to dobře pochopí, ukážou Vám na mapě místo, kam máte jít, co dělat a co máte kam odnést a podobně. Samozřejmě tohle se nestane vždy a tyto místa jako hrobky a další si budete muset najít sami. To nebude jednoduché a na mapě se Vám zobrazít až když v nich nebo kousek vedle budete. Hold svět projdete za hodně dlouho ještě když budete plnit úkoly tak, jak máte.
Co se týče pořádné online bitvě, tak bude možnost hrát PvP. Nebude chybět ani boj o hrady nebo jiné sídla. která potom můžete obsadit a jiná guilda nebo složená parta se bude snažit Vás dostat dolů.
The Elder Scrolls: Online
- Datum vydání: 2013 Q2
- Kategorie: MMORPG
- Platformy: PC, Mac

Zobrazit více novinek o  -  

The Elder Scrolls: Online
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama