Teasuje se nový díl Alan Wake?
i Zdroj: Spite.cz
Control Novinka Teasuje se nový díl Alan Wake?

Teasuje se nový díl Alan Wake?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 10. 2020 14:37

Zdá se, že by se mohlo začít dít něco kolem značky Alan Wake od Remedy. Je tohle teaser?

Reklama

Stalo se něco opravdu nečekaného, Facebooková stránka kapely Old Gods of Asgard byla po dlouhých 10-letech aktualizována, tedy přesně deset let od vydání hry Alan Wake. Kapela spolupracovala na soundtracku s Remedy, od té doby, jakoby se po ni slehla zem. Teď se ale něco pravděpodobně chystá. Kapela přidala na svůj profil obrázek, který jasně odkazuje na Bright Falls, tedy lokaci, kde se odehrávala dějová linka Alana Wakea (obrázek můžete vidět i pod článkem).

Již delší dobu se mluví o možném pokračování Alan Wake, dost tomu také před nějakou dobou přispěl Microsoft, který studiu Remedy daroval značku Alan Wake, tudíž si s ní finské studio může konečně dělat co chce. Nicméně už v minulosti Remedy přišlo stím, že pokud někdy druhý díl bude, bude sakra náročný a budou na něj potřeba velké finance. 

Nesmíme nyní zapomenout na pár týdnů staré informace, které jsme získali z nového DLC pro úspěšný Control. Podle něj by se totiž Alan mohl vrátit už v roce 2022. Otázkou tedy nyní je, nesouvisí aktivita kapely spíše s remasterem prvního dílu, který byl na svoji dobu velmi pokročilý? Animace a efekty jsou i na dnešní hry velmi dobré, co pokulhává, jsou samozřejmě textury, stím by si ale externí studia lehce poradila.

Uvidíme, k oznámení hry bude mít Remedy spousty přiležitostí.

Teasuje se nový díl Alan Wake?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama