Take-Two chystá vydat 93 her do roku 2025
i Zdroj: Spite.cz
PGA Tour 2K21 Novinka Take-Two chystá vydat 93 her do roku 2025

Take-Two chystá vydat 93 her do roku 2025

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 5. 2020 10:05

Take-Two očekává největší line-up her v historii společnosti. Chystá vydat až 93 her za pět let!

Reklama

Vydavatelství Take-Two se nechalo slyšet, že očekává největší a celkem šílené období. Aktuálně chystá vydat 93 her do března 2025. Podrobnosti neprozradili, nicméně polovina her bude zbrusu nových IP, zatím co v druhé polovině půjde o pokračování známých franšíz.

Nemusí jít nutně pouze o malé hry, 72 her z 93 je plánováno pro PC, konzole nebo cloud-streamové platformy (například Stadia, GeForce Now a další). 

26 her bude v režimu free-to-play, ve většině případech předpokládáme půjde o mobilní hry.

93 her nemusí být finální, do roku 2025 jich spousty přibyde. Každopádně, pokud se ptáte, zda-li je mezi hrami také nové Grand Theft Auto, na to Take-Two nechtělo odpovědět, je to ale více než pravděpodobné.

Pod studio Take-Two patří velké vývojářské týmy jako Rockstar Games nebo 2K Games. Zatím co Rockstar aktuálně připravuje (nepotvrzené informace) pouze Grand Theft Auto 6 a Bully 2, 2K Games o poznání více, aktuálně například PGA Tour 2K21 nebo MAFIA Trilogy. Zapomenout nesmíme ani na menší Private Division, které založilo Take-Two před pár lety, tohle vydavatelství se postará o vydání menší indie her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama