Studio stojící za Everybody's Gone to the Rapture končí
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Studio stojící za Everybody's Gone to the Rapture končí

Studio stojící za Everybody's Gone to the Rapture končí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 9. 2017 19:35

Špatná zpráva dnes dorazila z Velké Británie. studio The Chinese Room stojící za hrami Everybody's Gone to the Rapture nebo Dear Esther muselo skončit. Nešlo o nějak velké studio, i tak ale dvě desítky vývojářů přešli do Disney nebo Codemasters. Více info v článku.

Reklama
Špatná zpráva dnes dorazila z Velké Británie. studio The Chinese Room stojící za hrami Everybody's Gone to the Rapture nebo Dear Esther muselo skončit. Nešlo o nějak velké studio, i tak ale dvě desítky vývojářů přešli do Disney nebo Codemasters. Více info v článku.

Studio The Chinese Room, tvůrci (Everybody's Gone to the Rapture) končí, oznámili to dnes sami vývojáři stím, že studiu došly peníze a nemají jak na vyplácení vývojářů (12 vývojářů = 1.2 miliónu), tak na placení drahých kanceláří v Brightnu (50.000$ ročně). Studio drží nad vodou už jen dva zakladatele, Ti ostatní přešli do buď Codemasters nebo Disney. 

A co může za tento náhlý konec? The Chinese Room se nedomluvili se Sony na dalším projektu, stejně tak neměly zájem ani další velcí vydavatelé. Zdá se, že studio si teď dá delší oraz, protože návrat do takhle velký branže něco stojí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama