Novinka Studio HardCodeWay oznamuje survival Dinos Reborn

Studio HardCodeWay oznamuje survival Dinos Reborn

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 2. 2021 18:53

Malé indie studio HardCoreWay oznámilo dinosauří survival pro jednoho hráče. Pojďme si ho představit trošku blíž.

Reklama

Tvůrčí studio HardCoreWay ve spolupráci s polským vydavatelstvím Vision Edge oznámily open-world survival Dinos Reborn. Jak již název a hlavní indície napovídají, hráči se podívají do dob dinosaurů, nevědí ale, jakým způsobem se zde objevili. Hra nás zasadí do aktuální doby, chybět tedy nebude moderní vybravení jako například útočné pušky či vesmírné stanice ( nebo lodě, nevím přesně, na co v čase 0:19 koukám ). 

Dinos Reborn slibuje pěknou grafiku, velký otevřený svět, výrobu předmětů či zbraní, lov zvěře, crafting bunkrů apod, stealth nebo vylepšování našich dovedností. Chybět nebude ani dynamická změna počasí, i na tu si budeme muset dát pozor, ne vše je rozumné dělat za deště či opačně během tichého slunečného dne. Více už prozradí trailer či karta na Steamu

Nás první trailer příliš neoslovil, tyto zasekané trailery většinou nevěští dobrou budoucnost titulu. Bohužel se předem předpokládá špatná optimalizace. Nicméně na vývoj je ještě čas, studio chce Dinos Reborn vydat v průběhu roku 2022 na PC (Steam), XBOX a PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama