Studia Obsidian a Inxile nejprve dokončí rozpracované hry
i Zdroj: Spite.cz
Wasteland 3 Novinka Studia Obsidian a Inxile nejprve dokončí rozpracované hry

Studia Obsidian a Inxile nejprve dokončí rozpracované hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 11. 2018 07:30

Před pár dny jsme se na koneferenci XBOXU dozvěděli, že Microsoft Studios koupilo dvě další studia, tentokrát specialisty na RPG tituly. Obě studia však nejprve dodělají již připravované hry, jaké to jsou?

Reklama

Už v roce 2017 se Phil Spencer, boss XBOX divize nechal slyšet, že Microsoft Studios plánuje otevřít a koupit několik parádních studií. A že se jim za posledních pár měsíců podařilo hned několik úlovků. O nově založeném studiu The Initiative jsme Vám psali nedavno, tvůrci v tomto prostředí se postarají o velké AAA hry.

Na druhou stranu Microsoft koupilo hned několik skvělých studií. Tvůrce Forzy nebo State of Decay, nyní nově odkoupili specialisty na úspěšné RPG hry, konkrétně studia Obsidian a InXile. Nyní však vyšlo najevo, že než tvůrci začnou pracovat na prvních hrách pro Microsoft, chvíli to potrvá, ve vývoji mají obě studia hry už nějakou dobu.

Zatím co Obsidian pracují na velké neoznámené AAA hře pro Take-Two, InXile už roky na post-apokalyptickém  Wasteland 3, to by mělo vyjít až koncem roku 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama