SteelSeries uvádí novou revoluční sérii headsetů Arctis
i Zdroj: Spite.cz
Novinka SteelSeries uvádí novou revoluční sérii headsetů Arctis

SteelSeries uvádí novou revoluční sérii headsetů Arctis

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 10. 2016 11:26

Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, představuje produktovou řadu sluchátek Arctis. Nová vlajková loď značky představuje 3 typy headsetů, které boří zažité představy o tom, jak by měla herní sluchátka vypadat.

Reklama

Společnost SteelSeries, přední světový výrobce herních periferií, představuje produktovou řadu sluchátek Arctis. Nová vlajková loď značky představuje 3 typy headsetů, které boří zažité představy o tom, jak by měla herní sluchátka vypadat.

Nabízejí kompletně přepracovaný design a nejmodernější soudobé technologie.  SteelSeries zanalyzovalo veškeré zavedené stereotypy konvenčních herních headsetů a realizovalo revoluční změnu, na jejímž základě slibuje hráčům, že headsety Arctis:

  
  • Poskytují vysokou kvalitu zvuku pro hraní her, poslech hudby, sledování filmů a další
  • Jsou vyvedeny v nadčasovém a osobitém designu
  • Disponují mikrofonem, který přináší mimořádně čistý a přirozeně znějící hlas
  • Nabízejí v každém modelu bez ohledu na cenu ty nejlepší technologie současnosti
„Arctis nejsou pouze herní sluchátka, ale kompletní řada headsetů pro hráče,“

 říká  Ehtisham Rabbani, SteelSeries CEO, a dodává  „Novou produktovou audio sérii jsme vytvářeli s jasnou představou o tom, kdo jsou naši zákazníci a po čem skutečně touží. Arctis mění styl a nejde ve stopách konvenčních značek, které rozptylovaly hráče nesmyslnými závody o lepší specifikace za více peněz bez ohledu na skutečné zvýšení kvality.“

Nejlepší zvuk a mikrofon v herní oblasti

SteelSeries Arctis zavádí nový standard kvality v oblasti reprodukce zvuku bez kompromisů. Každý headset z rodiny Arctis skrývá ve svém nitru hojně oceňované měniče, používané dosud pouze v nejlepších modelech této značky, které v kombinaci se 7.1 kanálovým zvukem poskytují ten nejlepší zvukový zážitek. Dalším výrazným krokem kupředu je pak i nový ClearCast mikrofon.

„Dokonce i ty nejpopulárnější herní sluchátka na trhu byly dosud vybaveny nanejvýš průměrnými mikrofony,“  popisuje 

Rabbani. „Jsme přesvědčeni, že tento pohled na hráčské mikrofony nebyl správný a proto jsme se na ně zaměřili. Proč nezkusit jiný typ mikrofonu přesahující hráčovo očekávaní?“

Všechny modely Arctis disponují exkluzivním zatahovacím bidirekcionálním mikrofonem SteelSeries ClearCast, zajišťujícím čistou hlasovou komunikaci s důrazem na řeč a potlačení hluku z okolí.

Pohodlí bez kompromisů

Výsledkem analýzy při vývoji Arctis je nový design nastavitelné a odnímatelné čelenky podobné té na lyžařských brýlích a náušníky vyhotovené ze speciální AirWeave tkaniny používané předními atlety.

„Inspirovali jsme se od atletických značek a zohlednili aspekty, které vzniknou za výjimečných a stresových podmínek,“  zdůrazňuje  Rabbani,  a dále vysvětluje:  „Náš exkluzivní materiál  AirWeave kombinuje prodyšnost a schopnost odvádět vlhkost atletických tkanin se zvukově izolačními vlastnostmi kůže – zkrátka to nejlepší z obou světů.“

Čelenka perfektně padne na jakýkoli tvar a velikost hlavy, patentovaný design rovnoměrně rozkládá váhu headsetu po celé její délce a eliminuje tak otlačeniny po dlouhém nošení.

Oslava každého hráče

Hnací silou vývoje sluchátek Arctis byla také touha uznat, že každý hráč je dynamický jedinec s vlastní osobností a zájmy.

„Gaming sám o sobě nedefinuje hráče. A stejně tak je i Arctis čistým produktem, který neurčuje, jací hráči jsou, ale nabízí prázdné plátno s možností vyjádřit každému jednotlivci sebe samého a svůj pohled na hru prostřednictvím jemu blízkých barev, samolepek aj.,“  doplňuje  Rabbani.

Tímto elegantním plátnem pro libovolné přizpůsobení jsou volné plochy na náušnících vhodné k umístění samolepek a čelenka, nahrazující tradiční flexibilní pásek ze série Siberia. Její různé barevné varianty s odlišným potiskem a také speciální návrhy od známých umělců budou již brzy k dispozici na webových stránkách  https://steelseries.com/.

Jedinečný výběr

Produktovou řadu sluchátek Arctis reprezentují tři unikátní headsety s totožným vysokým standardem pohodlí a výkonu, které se dále dělí podle funkcí.  SteelSeries Arctis 3  je analogová náhlavní souprava vybavená 7.1 prostorovým zvukem kompatibilní s PC, Mac, Xbox, PlayStation VR a mobilními zařízeními.

SteelSeries Arctis 5  disponuje nastavitelným Prism RGB podsvícením a tzv. ChatMix kontrolou hlasitosti zvuku ze hry a probíhající komunikace. Oproti nižší verzi má navíc technologii DTS Headphone: X 7.1. Připojuje se přes USB a díky adaptéru také pomocí klasického 3,5 mm konektoru.

Nejvyšší lag-free bezdrátový model  SteelSeries Artis 7  je opět vybaven DTS Headphone: X technologií, ChatMix kontrolou hlasitosti a nabízí čelenku po celém hlavovém mostu.

Všechny headesty Arctis lze zakoupit již nyní ve vybraných oblastech za doporučenou koncovou cenu 99,99 euro pro Arctis 3, 119,99 euro pro Arctis 5 a 179,99 euro pro Arctis 7. Zájemci z České republiky a Slovenska si je budou moct objednat ještě během letošního roku prostřednictvím webových stránek  https://steelseries.com/. V rámci běžné prodejní sítě budou sluchátka v tuzemsku k dispozici začátkem roku 2017.

Pro více informací navštivte  https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis.

SteelSeries uvádí novou revoluční sérii headsetů Arctis
SteelSeries uvádí novou revoluční sérii headsetů Arctis
SteelSeries uvádí novou revoluční sérii headsetů Arctis
SteelSeries uvádí novou revoluční sérii headsetů Arctis
  
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama