Startovní hrou pro PlayStation 5 by mohlo být Horizon Zero Dawn 2
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Startovní hrou pro PlayStation 5 by mohlo být Horizon Zero Dawn 2

Startovní hrou pro PlayStation 5 by mohlo být Horizon Zero Dawn 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 11. 2019 14:31

Konzole PlayStation 5 vyjde na Vánoce v roce 2020, to už oficiálně víme. Otázkou nyní je, jaké exkluzivní tituly si Sony pro své věrné fanoušky připraví hned do startu. Opět se mluví o druhém Horizon Zero Dawn.

Reklama

Jak nejlépe nalákat zákazníky a věrné PlayStation fanoušky na konzoli další generace? Samozřejmě perfektními hrami hned do začátku. Zatím co v roce 2014 při vydání PlayStation 4 se hráči moli těšit na InFamous: Second Son, The Order: 1866, DriveClub nebo Killzone: Shadow Fall, u očekávané PlayStation 5 je to stále tajemstvím.

Objevují se tak nejrůznější spekulace, jaké launch hry dostane PS5? Velkou šanci má Horizon Zero Dawn 2 od Guerrilla Games, už nějakou dobu totiž víme, že na pokračování se pracuje, dokonce se nechala slyšet herečka Janina Gavankar - " Znám nějaká tajemství, až uvidíte pokračování, umřete! ". Že druhý díl bude je jisté, otázkou je kdy.

Každopádně, na oficiálních stránkách se objevily inzeráty s volnými pracovními pozicemi. Tvůrci hledají kolegy, kteří pomůžou s dalším titulem. Pracovní post? Tvůrce a specialista a grafik na tvorbu vegetace. Tím se myslí veškeré zelené kolem, stromy, keře, tráva atd. Guerrilla Games má na vývoj ještě další minimálně rok, stačí udělat pokračování a vydat jej už na příští Vánoce?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama