Starfield by nemusel stihnout svůj datum vydání, tvrdí bývalý vývojář
i Zdroj: Spite.cz
Starfield Novinka Starfield by nemusel stihnout svůj datum vydání, tvrdí bývalý vývojář

Starfield by nemusel stihnout svůj datum vydání, tvrdí bývalý vývojář

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 4. 2022 17:33

"Bethesda bude muset vystřihnout spousty obsahu, aby stihla datum vydání", tvrdí jeden z bývalých vývojářů Starfield.

Reklama

Na zahraničním fóru ResetEra se objevil uživatel s nickem Hevy008, který o sobě tvrdil, že je bývalým vývojářem ze studia Bethesda, kde se pravděpodobně účastnil vývoje dlouho očekávané vesmírné akce Starfield. Že jde opravdu o ex-vývojáře Bethesdy potvrdil důvěryhodný novinář Jason Schreier.

Hevy008 na fóru prozradil několik informací o Starfield a bohužel pro Bethesdu, ne příliš pozitivních. V první řadě tvrdí, že Starfield bude obrovský a tvůrci mají tuny obsahu, hra tak potřebuje ještě měsíce vývoje, nicméně pokud tvůrci hry budou chtít stihnout naplánovaný datum vydání 11.11. 2022, mají rozhodně co dělat. Hra by prý nakonec mohla přijít o spousty obsahu, v jiném případě může dojít k odkladu o několik měsíců.

Teď ale k těm špatným zprávám. Hra graficky nebude stačit ani na Horizon Forbidden West, velká škoda, přeci jen je Starfield považován za next-gen záležitost, zatím co Horizon jede v celkem slušné grafice i na PlayStation 4. Ve fóru také zmínil, že létání ve Starfield bude nudné a engine hry je odpad.

Informace i tak berte s nadhledem, může jít o zhrzeného vývojáře, který dostal kopanec a tímto vše Xboxu a Bethesdě vrací. Nejlépe uděláme, když počkáme na první pořádný gameplay, už z toho půjde ledacos vyčíst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama