Star Wars: Project Maverick připravuje EA Motive, nebude VR hrou
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Star Wars: Project Maverick připravuje EA Motive, nebude VR hrou

Star Wars: Project Maverick připravuje EA Motive, nebude VR hrou

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 3. 2020 17:58

Určitě Vám neunikl včerejší únik informací, o který se postaral oficiální obchod PlayStation Store. Přímo v obchodě se objevil obrázek a jméno projektu Star Wars: Project Maverick.

Reklama

Určitě Vám neunikl včerejší únik informací, o který se postaral oficiální obchod PlayStation Store. Přímo v obchodě se objevil obrázek a jméno projektu Star Wars: Project Maverick. Tím veškeré informace skončily. Naštěstí jsou mezi námi novináři, kteří mají dobré známosti a o projektu něco málo ví.

Myslíme tím respektovaného Jasona Schreirera, redaktora zahraničního serveru Kotaku. Ten o SW: Project Maverick něco ví. Hráči nemají čekat velkou, klasickou AAA hru, autoři hry údajně experimentují, může tak jít o něco menšího, ale originálního.

O ani ne 24 hodin později se dozvídáme další novinky. Na hře pracuje studio EA Motive, které v prosinci minulého roku oznámilo (a nepředstavilo) dvě hry, přičemž jedna z nich je ze světa Star Wars. Spekulace říkají, že nepůjde o VR ani mobilní hru, během včerejška se taková informace šířila internetem. 

Podle střípků, které někteří lidí ještě dokázaly vyšťourat z PlayStation Store to vypadá, že půjde o multiplayerovou hru, která se blíží do BETA testu, není však jasné zda-li do veřejného či pouze vývojářského. Oznámení pravděpodobně nebude daleko! Nyní čekáme na oficiální vyjádření EA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama