Stahujte zdarma hned 3 hry!
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Stahujte zdarma hned 3 hry!

Stahujte zdarma hned 3 hry!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 1. 2019 22:54

Zdá se, že bychom si mohli užít skvělý víkend, venku je zima, sníh, co takhle odpočívat doma a hrát hned tři hry, které obchody dávají zdarma? Pojďme se na ně podívat, a pozor, na některé máte už jen pár hodin.

Reklama

Že občas nějaký z obchodů daruje hru zdarma, na to už jsme si možná zvykli. Že ale můžeme v jeden moment získat hned tři tituly, na to opravdu ne. A jaké, že to jsou? 

Na Steamu je možné získat Blast Zone! Tournament, což je jaký si nástupce Boombermana v trochu jiném stylu, k dispozici je multiplayer a dokonce - i battle-royale. Tuto hru je možné hrát pouze přes víkend, tedy od dnes až do pondělí ráno. Postup ve hře Vám zůstane uložený na účtě.

Konkurent Epic Store zase nabízí parádní hru  What Remains of Edith Finch, ve které prozkoumáváme dům zajímavé rodiny z Washingtonu. Pokud si hru stihnete do 24.1. 2019 přidat, zůstane Vám už napořád. 

Do třetice najdeme hru zdarma také na Humble Bundle. To nabízí dobrodružný A Story About My Uncle. I tato hra je velmi dobře hodnocená a proto ji rozhodně musíte mít. Kód z obchodu je nutné uplatnit na Steamu, každopádně pozor, na aktivaci máte přibližně 20 hodin, tedy do 12.1. 2019 - 20:00. Pokud tak uděláte, zůstane Vám už napořád.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama