Stáhněte si český dabing pro Half-Life 2
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Stáhněte si český dabing pro Half-Life 2

Stáhněte si český dabing pro Half-Life 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 12. 2017 13:45

Už nějakou dobu vznikal neoficiální český dabing pro Half-Life 2. Den D právě nastal, ač tomu moc lidí nevěřilo, dabing je venku a je ke stažení zdarma. Více v článku.

Reklama

Myslím, že už jste všichni alespoň jednou #Half-Life 2 prošli, co ale takhle s českým dabingem? Právě ho vydalo amatérské studio Fénix ProDabing. Čeština má 500 MB a je ke stažení skrze oficiální stránky zdarma.

Tvůrci dabingu dodávají:

Dabing byl testovaný na originální Steam verzi. Na jiných verzích není zaručená funkčnost dabingu. Měl by ale fungovat na jakékoliv verzi, která vyšla po tzv. SteamPipe update.

V originální verzi je pouze několik herců, kteří namlouvali mnoho různých postav jedním hlasem. My jsme se ale snažili, aby většina postav měla svůj vlastní hlas. Problém byl s univerzálními hláškami. Pokud normálně projdete hrou a budete s lidmi komunikovat běžným způsobem, tak asi nic nezaznamenáte. Pokud ale budete hrát stylem, že po lidech budete házet předměty a stále je otravovat, aby s Vámi mluvili, aktivují se univerzální hlášky, které budou mluvit jiným hlasem, než postava se kterou primárně mluvíte. Tohle jsme prostě nemohli ovlivnit. Leda by všechny mužské postavy ve hře namlouval jeden dabér. To nám ale přišlo nepřirozené. Takže se omlouváme a podáváme toto vysvětlení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama