Squadron 42 opět odložen. Je možná roky daleko
i Zdroj: Spite.cz
Squadron 42 Novinka Squadron 42 opět odložen. Je možná roky daleko

Squadron 42 opět odložen. Je možná roky daleko

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 1. 2021 07:06

Ačkoliv měla singleplayerová část Star Citizenu vyjít už v polovině roku 2020, je podle slov tvůrců roky daleko.

Reklama

Kromě gigantického vesmírného multiplayeru Star Citizen vzniká také příběhová odbočka pro jednoho hráče pod názvem Squadron 42. Hra byla původně oznámena už před mnoha lety a vyjít měla už v roce 2014, ano čtete dobře, je to už 6 let. Dalším datem vydání byla polovina roku 2020, jenže ani to se samozřejmě nestalo a hra jde ve stopách pochybného a nekonečného vývoje Star Citizen, kterému už spousty hráčů  nedůvěřují a není divu, vývoj totiž nejde podle plánu, který zveřejnili.

Místo dalšího slibu a oznámení data vydání se studio Cloud Imperium Games rozhodlo, že v následující době nebudou o Squadron 42 mluvit ani jej ukazovat veřejnosti. Proč, to je někde ve hvězdách a ví to jen neschopné vedení společnosti.

V nejnovějším vyjádření se dále podotýká, že Squadron 42 není zdaleka hotový a nemají tušení, kdy by mohl vyjít. Vývoj hry stál už desítky milionů dolarů a ve Squadron 42 uvidíme slavné herce jako Gary Oldmana, Gillian Andersonovou nebo Andyho Serkise a další. Níže si hru můžete připomenout v hodinovém videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama