Spider-Man: The Amazing 2012 -  REVIEW
i Zdroj: Spite.cz
Spider-Man Novinka Spider-Man: The Amazing 2012 - REVIEW

Spider-Man: The Amazing 2012 - REVIEW

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 10. 2011 13:27

Kreslený a hlavně největší hrdina New Yorku se vrací. Nově připravovaný titul Spidermana přichází, říkáte si, že to bude další kravina a nesmysl? Tentokrát ne, fanoušci jsou nadšeni a hru chválí. Vypadá to, že studio Beenox, které dělalo i poslední díly si tentokrát nechalo záležet, doufejme, že se nebudou snažit vydat hru co nejrychleji a nechají si záležet. První informace a video ukazuje, že The Amazing, bude TOP ze serie Spiderman! V pokračování si můžete přečíst více info.

Reklama

Kreslený a hlavně největší hrdina New Yorku se vrací. Nově připravovaný titul Spidermana přichází, říkáte si, že to bude další kravina a nesmysl? Tentokrát ne, fanoušci jsou nadšeni a hru chválí. Vypadá to, že studio Beenox, které dělalo i poslední díly si tentokrát nechalo záležet, doufejme, že se nebudou snažit vydat hru co nejrychleji a nechají si záležet. První informace a video ukazuje, že The Amazing, bude TOP ze serie Spiderman!

V pokračování si můžete přečíst více info.

První titul Spider-man se objevil již od vzniku první konzole Sony PlayStation. Dokonce i druhý a mám to tušení třetí díl byly ještě za dob PS1. Takové množství funkcí a grafické zpracování bylo na tu dobu velmi dobré, hra byla i celkem dobře prodávána.
Bohužel jak šli roky dále, přibývalo tak i nových dílů. Ty už na svoji dobu nebyly tak dobré a fanoušci reagovali negativně. Dnes je více jak 5 vydání Spidermana a žádný neni tak hraný/kupovaný, jak by si asi vydavatelé přáli.
Ted přichází něco, co fanoušky ohromilo, tedy alepson ty z USA. V České republice o novém spidermanu s názvem The Amazing zatím nebylo nic moc řečeno. Každopádně dnešní článek Vám přiblíží nový titul a máme i video ze hry, neboli GameplayTrailer.
Jedna z věcí, kterou vývojáři prozradili je, že Spiderman, neboli Petr Parker se vrací do New Yorku zachranovat životy a bude jen na Vás, kam ve městě půjdete. Město prý bude vymodelováno pro volný pohyb Petra.
Hra bude vlastnit "konečně" realné prostředí a nic úmyslně malované, nebo nějak nerealné ve hře nenajdeme. The Amazing má být nejlepší titul ze serie Spiderman. 
Ve hře bude klasické lezení po baracích, létání z okna do okna nebo jen tak létat na mostech. Chození po chodníku/silnici bez problémů, jen si zvpoměnte, jak jsme v některých titulech nesmeli ani na zem. 
Zkusili jsme (neofficiální) náhled pro obal DVD, který by mohl spiderman vlastnit, je to jen pro ilustraci. Ted už se můžete podívat na představený Gameplay Trailer, který byl pořízen před pár dny. Zatím nebylo vydáno nic officiálně a když už najdeme HD trailer spidermana 2012, tak bohužel ve špatné kvalitě.

SPITE TV - Gameplay

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama