Sony údajně už brzy oznámí nový Silent Hill
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Sony údajně už brzy oznámí nový Silent Hill

Sony údajně už brzy oznámí nový Silent Hill

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 5. 2020 12:14

Podle několika zdrojů, má společnost Sony už brzy oznámit exkluzivní Silent Hill.

Reklama

Před několika týdny až měsíci se hned několikrát spekulovalo o novém díle Silent Hill, který však nebude multiplatformní, nýbrž vytvořený pouze pro PlayStation 5. Spekulovalo se také o tom, že Sony mělo koupit značku Silent Hill, to ale v rychlosti společnost Konami, které SH patří zcela jasně popřela. 

Už dávno víme, že by přímo v Konami měly vznikat minimálně dva díly Silent Hill, každý však z trochu jiné perspektivy. Podle několika zdrojů však vzniká i třetí díl, o tom jsme psali také, už několikrát, nicméně má jít opravdu o exkluzivní titul nové konzole PS5.

Objevily se také první detaily o hře.

 

Nový Silent Hill má vznikat v SONY Japan Studios exkluzivně pro PlayStation 5. Jako režisér se pod hru podepíše Keiichiro Toyama, ten pracoval i na minulých dílech série. Na hře však nepracuje Kojima Productions, jak se nedavno spekulovalo. 

Hra je údajně ve fázi, kdy již má hratelné demo, to má SONY ukázat už brzy. Že by začátek června, kdy se chystá velká show PlayStation? A poslední zpráva, Sony údajně ani nemělo zájem koupit značku Silent Hill.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama