Sony nadržuje značce Ghost of Tsuhima, Days Gone prodalo více kopií
i Zdroj: Spite.cz
God of War Novinka Sony nadržuje značce Ghost of Tsuhima, Days Gone prodalo více kopií

Sony nadržuje značce Ghost of Tsuhima, Days Gone prodalo více kopií

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 1. 2022 10:18

Díky častému vychalování Ghost of Tsushima ze strany Sony to vypadá, že oproti Days Gone uspěla více. Prodejně však nikoliv.

Reklama

Sony velmi ráda chválí své exkluzivní hry, a není divu, ať už jde o The Last of Us, Spider-Mana, Ghost of Tsuhima nebo God of War, v každém tomto případě jde o parádní a velmi dobře hodnocené hry. Co ale Days Gone? O tom se Sony nikde nezmiňuje a stále nadřazuje zmíněné hry, proč? Ano, Days Gone možná nemělo tak kladné recenze (7.2 / 10) jako ostatní, nicméně prodejně se hře velmi dařilo. Prozradil to režisér hry Jeff Ross, kterého rozčílila informace od Sony.

Sony se před pár hodinami chlubila, že "skvělé Ghost of Tsushima prodalo 8 milionů kopií ". Ano, jde o parádní prodejní číslo, režisér Days Gone ale rychle zareagoval a na svém twitteru tvrdí, že " Days Gone prodalo 8 milionů kopií už dávno", navíc se minimálně další milion prodal na Steamu (PC verze), dnes tak Days Gone od Bend Studia může mít klidně 10 milonů prodaných kopií.

I tak se ale pokračování již nechystá a vývoj dvojky byl zrušen, proč? Podle bývalých zaměstnanců Sony, totiž vedení kouká hlavně na recenze a ty mělo Ghost of Tsushima mnohem lepší (8.5 / 10) a podle některých je v přípravách jak film, tak videoherní pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama