Sniper: Ghost Warrior 3 se neprodalo ani 1 milión kusů
i Zdroj: Spite.cz
Sniper: Ghost Warrior 3 Novinka Sniper: Ghost Warrior 3 se neprodalo ani 1 milión kusů

Sniper: Ghost Warrior 3 se neprodalo ani 1 milión kusů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 10. 2017 18:48

O problémovém prodeji a neúspěchu Sniper: Ghost Warrior 3 od CI Games jsme se už bavili, k dispozici však nebyly prodejní čísla, ty už teď známe a jsou žalostné.

Reklama

Když CI Games oznámili #Sniper: Ghost Warrior 3, asi je v tu chvíli nenapadlo to, že hry s otevřeným světem vyjdou na mnohem větší investici, než na běžnou koridorovou hru, kterou byly první dva díly. Sami přiznali, že vývoj byl mnohem dražší a mnohem náročnější, i proto byla hra několikrát odložena. A bohužel ani to nestačilo, hra vyšla v otřesném stavu, což tvůrci věděli, neměli však čas na další úpravy.

To se podepsalo na recenzích, které dopadly hrozně, hra celosvětově dostala pouhých 5.5 / 10, což je silně propadající. Nikdo tak nemohl čekat velké prodeje, kdyby však někdo předem tušil, že hra za půl roku prodá pouhých 750.000 kopií, asi by do toho studio nešlo. 

Celé studio zachránilo pár let staré RPG Lords of the Fallen, kterého se prodalo neočekávaných 7 miliónů kopií. Další skvělé výsledky CI Games čekají po vydání druhého dílu, o kterém moc nemluví. Studio vypovědělo smlouvu spousty vývojářům. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama