Sniper Elite: V2 - vyšel druhý Trailer
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Sniper Elite: V2 - vyšel druhý Trailer

Sniper Elite: V2 - vyšel druhý Trailer

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 12. 2011 15:14

15.12. 2011 Včera vydavatel hry Sniper Elite V2 vydal druhý Trailer v řadě. V prvním jsme mohli vidět jeden výstřel přímo na krk. Teď už uvidíme více ze hry. Hra vyjde už brzy a nejlepší reklama na hru jsou povedené Trailery, jako je tento! » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
15.12. 2011 Včera vydavatel hry Sniper Elite V2 vydal druhý Trailer v řadě. V prvním jsme mohli vidět jeden výstřel přímo na krk. Teď už uvidíme více ze hry. Hra vyjde už brzy a nejlepší reklama na hru jsou povedené Trailery, jako je tento!
První trailer vyšel přibližně před týdnem 9.12. 2011 - Pokud jste jej ještě neviděli, můžete se podívat ihned - VIDEO. To byla první ukázka pro hru Sniper Elite: V2. Včera 14.12. byl vydán druhý gameplay trailer. Teď už toho uvidíme více jak jednu střelu.
Video na první pohled vypadá, že je na tom graficky přibližně jako hry z roku 2008. No to se může ovšem změnit až budeme hrát a děj nám to nevezme. Nebo alespoň těm, co na grafiku až tak nekoukají. Druhý Trailer je takový "assassin action". Naše hlavní postava vnikne na základnu, kde vyřídí pár vojáků a nastraží pastičku. To už ale uvidíte ve videu.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama