Slavíme 2. narozeniny
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Slavíme 2. narozeniny

Slavíme 2. narozeniny

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 2. 2013 17:50

Slavíme 2. narozeniny

Reklama
Pravě dnes jsou to 2 roky od startu serveru SPITE.cz. Za tu dobu se stalo opět mnoho skvělých věcí a dalši pro Vás plánujeme tento rok. Především Vam chceme poděkovat za skvělý rok s Vami.

Děkujeme za skvělý rok s Vámi. Děkujeme všem, kteří pomáhají dalším  při problémech, děkujeme lidem, kteří nám neustále zasílají další a další hry do katalogu, který tak pro ostatní můžeme aktualizovat.

Web

Za poslední rok se změnil kompletně celý vzhled a možnosti webu. Píšeme pro Vás více a více novinek a jsme moc rádi, že je čtete a sdílíte přes sociální sítě. Za celý rok jsme zablokovali pouze 3 lidi, kteří narušovali pravidla a slušné chování na SPITE.cz. Registrovalo se více jak 2000 uživatelů a návštěvnost se zvětšila o více jak polovinu. 

Projekty

Máme několik projektů, které již nějakou dobu provozujeme, jako například E3, Gamescom, Katalog her, katalog BETA a DEMO verzí. Plánujeme také soutěže o věcné ceny, jako jsou originální verze her. Plánujeme a již vyvíjíme turnaje v hrách - (free-to-play) hrách. O tom Vás budeme informovat později.

Facebook

Děkujeme za stále aktivnější a větší přízeň na Facebooku. Vaše ohlasy a aktivita je výborná a to nás podporuje v přidávání dalších a dalších věcí. Přidat do naší stránky se můžeš zde.
.
DĚKUJEME, A BUĎTE S NÁMI I DALŠÍ ROK 2013
.

Zdroj:  SPITE.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama