Skull & Bones znovu odloženo!
i Zdroj: Spite.cz
Skull & Bones Novinka Skull & Bones znovu odloženo!

Skull & Bones znovu odloženo!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 1. 2023 10:05

Ubisoft právě oznámil v pořadí již šestý odklad pirátské akce Skull & Bones! V březnu 100 procentně nevyjde. Proč tentokrát?

Reklama

Ubisoft skrze zprávy pro investory oznámil několik zajímavostí a plánů do budoucna. V první řadě bychom se chtěli věnovat nadpisu článku, tedy dalšímu odkladu Skull & Bones. Bylo oznámeno, že zkrátka tvůrčí celek potřebuje více času a tak bohužel, stanovený datum vydání na 9. března neplatí, hra se přesouvá na nový fiskální rok. Ten započne 1. dubna a stejně tak skončí v roce 2024, upřesněno nic nebylo. Každopádně Ubi láká na 13. ledna, kdy pravděpodobně proběhne menší stream věnovaný právě Skull & Bones. 

Zde bychom se mohli dozvědět datum spuštění chystané betaverze hry a plné verze.

Několik zrušených projektů

Ubisoft bohužel zmínil pár informací o zrušených projektech, konkrétně hned o třech, nicméně ani v jednom případě nejde o již oznámenou hru, tzn., že AVATAR, Star Wars či představených free-to-play titulů se to netýká - a doufejme, že ani jednoho z Assassin's Creed projektů.

 

Ubisoft se zaměří na velké tituly

Kromě výše zmíněných špatných zpráv pro Vás máme aspoň jednu dobrou. Ubisoft se v následujících měsících a letech bude více soustředit na své velké znáčky, konkrétně byly zmíněné série Far Cry, Assassin's Creed, Ghost Recon, Rainbow Six či The Division.

Každopádně co ještě pro letošek Ubisoft kromě Skull & Bones (tedy možná) chystá? Vyjít má Assassin's Creed Mirage a AVATAR: Frontiers of Pandora.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama