ShootMania: Storm - dojmy z hraní
i Zdroj: Spite.cz
Novinka ShootMania: Storm - dojmy z hraní

ShootMania: Storm - dojmy z hraní

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 2. 2013 12:17

ShootMania: Storm - dojmy z hraní

Reklama
Právě začala otevřená BETA verze a my jsme se rozhodli pro Vás sepsat něco málo, co nás zaujalo, co se nám naopak nelíbilo a co tam schází. Pojďme na to.

Na první pohled...

Když si projíždíte obrázky ze hry, trailery nebo různé gameplaye, rozhodně se může hra zdát jako nudná, trapná. Ovšem zde to opravdu jen vypadá. Když se podíváte na komentáře hráčů, kteří hru ani neodzkoušeli, neuvídíte většinou žádné plusy. Joooo, my Vám určitě doporučujeme hru minimálně minutu zkusit.

Oč ve hře vlastně jde...

Jedna z nejjednodušších her a ještě zdarma. Zkrátka po výběru serveru Vás hra někam spawne na mapě a dostanete zbraň o 4 nábojích. Máte životy na 1 - 4 možné postřelení. Střílíte takové ohnivo-laserové koule, které někdy uberou 1 až 4. Podle toho kam se trefíte. Jeden z hráčů musí zapnout sloup, který přivolá tornádo, vy se musíte blížit více a více k sloupu, hlavně aby Vás nedostihlo.

Grafika a mapy ve hře...

Není vůbec špatná, effekty vypadají dobře, náboje které střílíte také vypadí dobře. Mapy se mění po několika minutách. Voda a nebe v pohodě. Stromy vypadají dokonce lépe než v nějaké AAA hře za 49€. Celkově grafika a styly jsou dobré. Menu a zvuky připomínají TrackManii: Nations.
ShootMania: Storm - dojmy z hraní
ShootMania: Storm - dojmy z hraní

Shrnutí

Každej správnej pařmen by si hru měl určitě vyzkoušet, je zdarma, hraje jí tisíce lidí a hra rozhodně baví! Já osobně jsem myslel, že hru odzkoušim a vypnu, no nakonec můj test trval snad 3 hodiny. Zabaví Vás a každý konec kola při pohledu na výsledky Vás donutí jít do dalšího a zkusit triky a získat víc bodů.
Pokud by jsme hru měli bodovat, tak rozhodně získává 8.5 / 10. Shootmania: Storm nyní v BETA verzi.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama