Série Assassin's Creed ještě zdaleka neskončila. Podíváme se na spousty dalších míst
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Série Assassin's Creed ještě zdaleka neskončila. Podíváme se na spousty dalších míst

Série Assassin's Creed ještě zdaleka neskončila. Podíváme se na spousty dalších míst

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 11. 2020 12:36

Assassin's Creed je stále velmi populární a kladně hodnocenou sérií a Ubisoft sní i nadále počítá ve velkém.

Reklama

Série Assassin's Creed je tu s námi už od roku 2007, kdy vyšel vůbec první díl a rovnou s českým dabingem, hra nasadila velkou laťku svým konkurentům, v tu dobu moc podobných her nebylo. Rozsáhlý svět, možnosti, soubojový systém nebo "parkour". Vlastně moc podobných her nenajdeme ani nyní ač se o to někteří pokoušeli.

Assassin's Creed nabídlo 12 plnohodnotných dílů včetně čerstvé Valhally, která v recenzích nezklamala a odnesla si skvělé hodnocení 8.5 / 10, snad jediné zklamání pro české hráče, hra již není lokalizována do rodného jazyku, v Ubisoftu proběhly změny a kvůli finanční úlevě došlo na vyškrtnutí české podpory.

Hráči už roky volají po menší pauze mezi jednotlivými díly, ve chvíli, kdy nevychází plnohodnotný díl, nachystají nám menší série, jako například mini-sérii Chronicles nebo mobilní verze Assassína. Pro Ubisoft jde o nejslavnější a nejziskovější značku vůbec a tak se netají tím, že se chystají další díly. Podle producenta hry Juliena Laferrièreho je zde stále velký potenciál a spousty míst, kam se hrdina assassín může podívat.

Již dlouhodobě se mluví o tom, že by nás další díl mohl poslat do feduálního japonska, dříve se objevily nejrůznější náznaky a artworky (viz obrázek výše).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama