Rocksteady údajně pracují na DC Arkham Universe
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Rocksteady údajně pracují na DC Arkham Universe

Rocksteady údajně pracují na DC Arkham Universe

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 10. 2018 22:39

Na internet unikly údajně první informace o neoznámené hře DC Arkham Universe od tvůrců úspěšné série Batman Arkham. Co všechno jsme se dozvěděli si už nyní můžete přečíst ve článku!

Reklama

Pamatujete, jak Rocksteady studio stojící za parádní sérií Batman Arkham prohlašovalo, že na dalším Batmanovi teď pracovat nebudou? Tak to možná nebyla tak úplně pravda. Zatím co údajně pracují na AAA hře se Supermanem, by se měla ve studiu připravovat už nějakou dobu další akční hra a opět s Batmanem, konkrétně se píše o #DC Arkham Universe.

Vše se objevilo před pár hodinami na zahraniční stránce ResetEra, kde se dočteme i základní informace o hře. V první řadě, mělo by jít o opravdu velký svět, jaký Rocksteady ještě neudělali, s porovnáním s Akrham Knight, by Universe mělo být až 1.5× větší. Svět by měl nabídnout spousty náhodných zločinů, jako loupeže nebo honičky s policií, chybět by neměla změna počasí jako déšť, sníh, zataženo a slunečno, stejně tak střídání dne a noci.

Zahrát bychom si mohli jak v singleplayeru, co-opu tak multiplayeru a to hned za několik možných postav. Píše se o Batman, Robin (Tim), Nightwing, Batgirl, Batwoman, Catwoman a Red Hood. Hra by mohla být oznámena ještě letos, datum vydání se prý plánuje už na 2019 pro PC a konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama