Rockstar odpovídal na otázky ohledně GTA V - doporučujeme
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Rockstar odpovídal na otázky ohledně GTA V - doporučujeme

Rockstar odpovídal na otázky ohledně GTA V - doporučujeme

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 11. 2012 14:04

Pokud Vás stále o GTA V něco zajímá a zatím jste se to nikde nedozvěděli, možná to přijde právě ted. Rockstar - výrobce serie GTA odpovídalo na otázky, které jim přišli do redakce. My jsme se samozřejmě přeložily a tady to máte :-)

Reklama
Pokud Vás stále o GTA V něco zajímá a zatím jste se to nikde nedozvěděli, možná to přijde právě ted. Rockstar - výrobce serie GTA odpovídalo na otázky, které jim přišli do redakce. My jsme se samozřejmě přeložily a tady to máte :-)
1 Otázka: Můžeme hrát za jednu postavu celou hru, nebo musíme přepínat postavy? Mohl bych hrát 3× celou hru a vždy za jinou postavu?
Odpověd: Postavy budete muset přepínat, bude to stejné, jako když ve filmu máte například 3 hlavní postavy. Nikdy celý film nevidíte jednoho člověka. Celý díl bude vyprávěný jako film. Budou mise, které prostě nějaká postava nezvládne, také ale budou mise, kde se všichni týpci setkají a budou spolupracovat.
    
2 Otázka: Pokud bude ve hře Co-Op, bude si moct můj kamarád vzít druhou postavu a udělat misi společně semnou?
Odpověd: Rockstar odpověděl, že co-op nejspíše v GTA V nebude, takže odpoved je jasná.
    
3 Otázka: Budu moct využívat a přepínat postavy během mise? Nebo můžu zůstat v jedné po celou dobu akce?
Odpověd: V jedné mise například budete všichni tři. Jedne bude ovládat letadlo, v průběhu můžete přepnout na snipera a vyřídit další lidi, potom rychle do třetího, který už jede autem, zkrátka každý bude mít něco, co misi pomůže o něco víc, nebojte se využít všechny tři.
    4 Otázka: Pokud má Michael rodinu, může snimi chodit, cestovat nebo komunikovat?
Odpověd: Ano, pokud máte rodinu, můžete sní komunikovat a chodit sní po světě, pořidit si budete moci i nejspíše pejska.
   5 Otázka: Budete moct kupovat oblečení nebo jinak upravovat auta?
Odpověd: Zde zatím nebudeme odpovídat, oblečení bude velká nabídka, co se týče aut mlčíme, ovšem nové si budete moci koupit v prodejně.
   
6 Otázka: Každá z hlavních postav má jiné bydliště, pokud tedy žije každý jinde, může se volně pohybovat po světě, nebo jen v určitě lokalitě?
Odpověd: Každá postava může kam jen bude chtít, prostě skočíte do letadla a hurá na výlet.
   
7 Otázka: Ted něco o psech. Můžu si pořídit vlastního psa, nebo snimi nějak komunikovat?
Odpověd: Zatím o psech mlčíme, pokud si ale všimnete, Franlin v traileru psa má, to znamená, že nějaké možnosti tam nejspíše budou. Zkuste zavolat Chop.
   
8 Otázka: Jak to bude s mapou? Budeme ji pomalu otvírat jak půjde čas s mise, nebo si ji budeme moct proběhnou hned od začátku kompletně celou?
Odpověd: Vzhledem k tomu, že Franklin, Travor a Michael žijí v různých oblastech, je mapa od začátku plně otevřena hlavně i proto, aby jste si ji mohli pořádně užít, proběhnout a poznat svět GTA V.
   9 Otázka: Bude v GTA V Las Venturas, nebo San Fiero?
Odpověd: Zaměřili jsme se pouze na město Los Santos, které bylo nejoblíbenější v San Andreas a vlastně bylo v něm vše, co bylo potřeba pro celou hru. Pláže, posilovny, restarace a hospody, skvělé ženy včetně šlapek a různých gangsterkých lokalit. Los Santos bude o hodně zvětšeno, o kilometry a bude jen jedno město, protože jsme přidali hory a velké prostranství za městem, dokonce se můžete podívat pod vodu, kde budou zahady a jeskyně.
   
10 Otázka: Proč jste si vybrali zrovna San Andreas na takový (remake) a né Vice City, nebo Liberty City?
Odpověd: San Andreas má nejzajímavější prostředí, kterého si všimli hlavně hráči. Musíme vyjít vztříc hráčům a né vždy tomu, co se líbí nám. San Andreas má takové místa a lokality, které se nám hodí a kde můžeme využít hračky jako suftování na vlnách, ježdění na kroskách mimo města, ježdění na vodním skůtru, velké tůry na horském kole nebo létání s letadly.
   11 Otázka: Pokud nepočítáme hory a okolí města, je Los Santos v novém GTA větší, než mega města Liberty City? 
Odpověd: Los Santos nyní bude oblehlé hlavně metrem, vlaky a toho bude dělat velké, jinak pokud porovnáme pouze města, Liberty City je větší.
   
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama