Rockstar Games vydává stále méně her
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka Rockstar Games vydává stále méně her

Rockstar Games vydává stále méně her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 11. 2018 14:15

Na internetu se objevila pohledná grafika s daty, kdy Rockstar Games vydával hry. Ty jasně ukazují, že výrobce špičkových her vytvoří rok co rok méně her. Podívejte, jak velké časové prodlevy si nově nastavili.

Reklama

Rockstar Games, tvůrce úspěšné herní série Grand Theft Auto, dvoudílného Red Dead Redemption, May Payne 3 nebo LA Noire. Všechny značky jsou ještě před vydáním zárukou kvality a právě to pravděpodobně může za to, že R* nevydává tolik her, co v minulosti. Na grafu níže můžeme jasně vidět, že je to každým rokem horší - přesto jsou výdělky stále vyšší.

Rockstar až do roku 2009 (což už je skoro deset let) vydával alespoň 2 nebo 3 hry ročně, to už se ale dávno neděje. Po vydání GTA V z roku 2013 jsme čekali dlouhých 5 let, než přišlo Red Dead 2 a co teď? Budeme muset zase čekat další roky? Byla by to škoda, R* má i další značky, na který jak se zdá, dávno zapomněl a tím myslíme třeba Midnight Club, Manhunt nebo Wild Metal. 

Je jisté, že se nyní pokusí držet při životě očekávaný multiplayer Red Dead Online, ale co pak? Pokud budeme věřit spekulacím, mělo by R* pracovat na Bully 2 (2019) nebo Grand Theft Auto VI (2023). 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama