Rockstar Games rozdává GTA: San Andreas
i Zdroj: Spite.cz
Red Dead Redemption 2 Novinka Rockstar Games rozdává GTA: San Andreas

Rockstar Games rozdává GTA: San Andreas

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 9. 2019 15:11

Dobrá zpráva pro všechny PC hráče. Společnost Rockstar Games se rozhodlo udělat giveaway, má to ale jeden malý háček. Než dostanete svoji originální digitální kopii GTA: San Andreas, musíte udělat následovné.

Reklama

Dnes potěšíme snad všechny PC hráče, Rockstar Games se netradičně rozhodlo věnovat hru zdarma všem, konkrétně legendární GTA: San Andreas. Co pro to udělat? Jediným závazkem je nainstalovat si novou oficiální aplikaci Rockstar Games Launcher, kde už na Vás hra čeká, akce je jen dočasná, radši si tak pospěšte. Klient funguje prakticky stejně, jako například ORIGIN od EA, pro všechny hry podporuje save-cloud, veškeré aktualizace a speciální slevové akce.

Každopádně, proč Rockstar Games vytváří takovou aplikaci, kdy zjevně na PC hráče už nějakou dobu kašle? Na to by mohla být jednoduchá odpověď, blíží se PC verze Red Dead Redemption 2, která vyjde exkluzivně právě na tomto ofiko klientu. Je také možné, že všechny další hry od R* již nebudou vycházet na jiných klientech, než na oficiálním. To už jsou ale jen naše spekulace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama