Rockstar Games prý pracovalo na dvou hrách AGENT
i Zdroj: Spite.cz
Agent Novinka Rockstar Games prý pracovalo na dvou hrách AGENT

Rockstar Games prý pracovalo na dvou hrách AGENT

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 3. 2019 16:53

Letos to bude už deset let, co Rockstar Games oznámilo na E3 2009 tajemnou hru AGENT. Byla to však zároveň poslední zmíňka o hře. Nyní se však objevila zpráva, že R* pracovalo hned na dvou Agentech.

Reklama

Ještě možná o žádné zrušené hře se nepsalo tak často a dlouho, jako právě o akční AGENT, kterou představilo Rockstar Games na E3 2009, oznámení můžete vidět v přiloženém videu.

Co si budeme povídat, co vytvoří parta Rockstar Games, to je hit, který se prodává na desítky miliónů kusů. Největší značkou je samozřejmě Grand Theft Auto, v rukávu však mají i spousty dalších es. A jedno z nich mohla být open-world akce AGENT. Rockstar prý plánovalo udělat tu nejlepší hru, kterou kdy plánovalo. Zdá se ale, že vývoj byl problémový a tak z něj sešlo, od E3 2009 se o hře tvůrci nezmínili ani jednou, snad jen prodlužovali ochrannou známku a to až do roku 2018. 

Letos to bude 10 let, co jsme se dočkali oznámení a právě po až deseti letech přišla zpráva, že R* pracovalo hned na dvou Agentech. Navíc prý mělo jít pouze o test, zda-li nově koupené studio (v tu dobu Angel Studios) za to stojí, bratři Houserovi nařídili " Udělejte velkou open-world akci, nejlépe, jak to umíte.

AGENT mělo nabídnout obří otevřený svět, stealth prvky, různé vychytávky, jako třeba drony, spousty druhů vozů nebo zbraní. Škoda, že se hry nikdy nedočkáme, zde se ještě můžete podívat na údajně jediné uniklé screenshoty ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama