Rockstar Games prý letos oznámí novou hru
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Rockstar Games prý letos oznámí novou hru

Rockstar Games prý letos oznámí novou hru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 1. 2022 17:48

Nový týden nemohl začít lépe. Dobře informovaný leaker tvrdí, že Rockstar Games během letošního roku oznámí novou hru.

Reklama

Dlouho se neobjevila žádná spekulace ohledně Grand Theft Auto 6 či Bully 2, že? Ale ne, dnes nebudeme mluvit konkrétně o žádné hře od Rockstar Games, nýbrž o údajném plánu tohoto oblíbeného studia. Leaker pod nickem Tez2 na twitteru tvrdí, že studio Rockstar Games, které stojí za hrami jako GTA, Red Dead Redemption či LA Noire ještě letos na 100% oznámí novou hru, nicméně už neprozrazuje, jakou.

Na řadu tak přicházejí fanouškovské spekulace. Pokud bychom měli R* trošku rozebrat, tak jisté je, že nepůjde o nový Red Dead Redemption ani starší kousky jako Manhunt nebo The Warrior, nejvíce se asi nabízí Bully 2. Právě o Bully 2 se posledních několik měsíců mluví nejčastěji, známí insideři dokonce tvrdili, že oznámení mělo proběhnout už na prosincovém The Game Awards 2021, nicméně Rockstar Games měl na poslední chvíli couvnout.

Hráči si samozřejmě nejvíce přejí nové GTA, to ale údajně prochází problémy a na jeho oznámení si prý máme ještě nějakou dobu počkat, datum vydání má být stále roky daleko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama