Resident Evil Re:Verse a Darktide až v roce 2022
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Resident Evil Re:Verse a Darktide až v roce 2022

Resident Evil Re:Verse a Darktide až v roce 2022

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 7. 2021 13:44

A zase další odklady. Tentokrát se týkají dvou akčních her, Resident Evil Re:Verse od Capcomu a Darktide od Fatshark.

Reklama

K další spoustě odložených her se přidavají hned dvě studia. Capcom odkládá ne zrovna dvakrát kladně přijatou akci Resident Evil Re:Verse, která měla původně dávno vyjít, letošek ale nakonec vůbec nestihe - a stejně tak hororová sci-fi akce Darktide ze světa Warhammer 40:000.

  

Darktide

Švédské studio Fatshark se hráčům omluvilo, původní datum vydání na letošní podzim nestihnou - prý za to mohou špatné pracovní podmínky během pandemie COVID-19, mimo to je potřeba na hře ještě nějakou dobu pracovat. Darktide se posouvá na jaro 2022, kdy by mělo vyjít na PC a konzole XBOX Series X/S. Níže si Darktide připomeňme trailerem.

Resident Evil Re:Verse

U multiplayerové novinky Resident Evil Re:Verse nebylo vůbec nic jisté. Šlo o menší projekt, o který pokud by nebyl zájem ze strany hráčů, Capcom plánoval kompletní odstavení hry a stopnutí vývoje. Názory hráčů a testerů nebyly zrovna dvakrát pozitivní, přesto studio ve vývoji pokračuje. Původní datum vydání už máme dávno za sebou, nicméně Capcom potřebuje více času - Re:Verse vyjde až v roce 2022.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama