Rainbow Six: Siege by mohlo být časem free-to-play
i Zdroj: Spite.cz
ECHO Novinka Rainbow Six: Siege by mohlo být časem free-to-play

Rainbow Six: Siege by mohlo být časem free-to-play

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 2. 2020 20:37

Šéf vývoje Leroy Athanassoff oficiálně potvrdil, že je tu možnost přechodu na free-to-play.

Reklama

1. prosince 2015 vyšlo očekávané, přesto v tu dobu nedoceněné Rainbow Six: Siege. eSport a popularita hry dorazila až za pár let, dost přispěly také free-trial víkendovky, které hře přinesly několik nových miliónů hráčů. Aktuálně jde o jednu z nejpopulárnějších multiplayerových FPS stříleček se slušnou esport scénou. V plánu je už potvrzená next-gen verze, o kterou by se Ubisoft měl starat dalších několik let - než přijde inovativní nástupce. 

Na toho si ale ještě počkáme, hra by časem mohla být ještě populárnější. Šéf vývoje Leroy Athanassoff oficiálně potvrdil, že je tu možnost přechodu na free-to-play, což si tvůrci také přejí. Takové rozhodnutí je ale na dlouhý proces, s takovou změnou musí souhlasit spousty lidí a upravit by se musela i samotná hra.

V první řadě chtějí vyřešit "smurfing", to je situce, kdy si zkušení hráči vytvářejí nové účty a začátečníky doslova drtí - tím samozřejmě vybírají skiny, rychle levelují a zároveň kazí hru ostatním. Pokud Rainbow Six: Siege opravdu přejde na model free-to-play, uběhne spousty času, určitě to nebude hned.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama