Rainbow Six: Parasite prý není nové jméno Quarantine
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Rainbow Six: Parasite prý není nové jméno Quarantine

Rainbow Six: Parasite prý není nové jméno Quarantine

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 2. 2021 10:39

Před pár dny se objevil po spekulacích změny názvu Quarantine oficiální obrázek s názvem Parasite. Není to ale nový název hry.

Reklama

Před týdnem se Ubisoft, konkrétně jeden ze zakladatelů společnosti vyjádřil k názvu připravované hry Rainbow Six: Quarantine. Vzhledem k pandemii COVID-19 a častému výrazu "karanténa" by mohlo dojít ke změně názvu. A neuplynul ani týden po vyjádření Yvese Guillemota a v obchodě PlayStation Store se objevil patch hry o velikosti 14 GB včetně obrázku, kde můžeme vidět doposud neslyšený název Rainbow Six: Parasite. Všichni včetně nás tedy měli na mysli, že jde o onen nový název.

Vše je ale úplně jinak. K "novému" názvu se opět vyjádřil Ubisoft, který prohlásil, že nejde o nový název, nýbrž ten pracovní, který ve studiu používají již od začátku vývoje. Nyní bychom se ale popravdě ani nedivili, kdyby Parasite nakonec zůstalo, nejde o vůbec špatný název a vzhledem k Parazitu, proti kterému budeme ve vesmíru bojovat se hodí. A navíc, nyní si nový název udělal i pěknou reklamu na snad každé herní stránce.

Nové Rainbow Six vyjde letos a podle oficiálního vyjádření do konce září 2021. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama