Quantic Dream oficiálně ukončuje spolupráci se Sony
i Zdroj: Spite.cz
Heavy Rain Novinka Quantic Dream oficiálně ukončuje spolupráci se Sony

Quantic Dream oficiálně ukončuje spolupráci se Sony

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 2. 2020 18:31

Franzouské studio Quantic Dream, které se už před lety proslavilo především adventurou Heavy Rain (2010) a později Beyond: Two Souls (2013) svou akvizici naposledy pod Sony završilo perfektní hrou Detroit: Become Human z roku 2018.

Reklama

Franzouské studio Quantic Dream, které se už před lety proslavilo především adventurou Heavy Rain (2010) a později Beyond: Two Souls (2013) svou akvizici naposledy pod Sony završilo perfektní hrou Detroit: Become Human z roku 2018. Nějaký ten měsíc po vydání Detroit jsme se dozvěděli, že všechny zmíněné hry míří i na platformu PC. Znamenalo to konec exkluzivit pro PlayStation? Ano.

Quantic Dream oficiálně ukončilo partnerství se Sony PlaStation a své hry bude vydávat i na další platformy, skvělých adventur, které do dnes mohli hrát jen PS4 a PC hráči si v budoucnu zahrají i majitelé XBOXU a třeba Nintenda.

Vedení Quantic Dream se nechalo slyšet, jak plánuje ambiciózní a inovativní projekty i nadále a je rádo za svobodu, kterou aktuálně při vývoji mají. Další tituly si prý chtějí již vydávat sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama