První záběry z westernovky This Land Is My Land
i Zdroj: Spite.cz
Red Dead Redemption 2 Novinka První záběry z westernovky This Land Is My Land

První záběry z westernovky This Land Is My Land

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 5. 2019 07:47

PC verze Red Dead Redemption 2 se stále ne a ne dočkat, nevadí, PC hráči se už na konci letošního roku (2019) mohou těšit na This Land is My Land, ve článku teaser gameplay trailer.

Reklama

Kvalitních westernových her jako šafránu, poslední a po dlouhé době opravdu kvalitní takovou hrou je Red Dead Redemption 2 od Rockstaru, bohužel však pouze na konzole, PC verzi stále ne a ne oznámit. Toho se pokouší využít s porovnáním Rockstaru malé studio GameLab, které se jednu, velmi ambiciózní westernovou hru snaží připravit, a dle screenshotů už z roku 2017 a dnešního teaseru jsou na dobré cestě. 

This Land is My Land se chystá na jaro 2019 pro PC. Těšit se můžeme na obrovský dynamicky měnící se otevřený svět, po znovu-zapnutí hry nebude nic stejně, jak bylo, svět se mění, uměla inteligenci údajně pracuje na jedničku. Naším hlavním úkolem bude bojovat za naše indiánské kmeny v 19. století. Hra nabídne spousty zbraní a propracovaný stealth. Již brzy tvůrci spustí alpha a beta verzi, o té budeme informovat, stejně tak o blížícím se velkém traileru.

Prozatím jen teaser gameplay trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama