První záběry z Nintendo Switch byly z kradené konzole
i Zdroj: Spite.cz
Novinka První záběry z Nintendo Switch byly z kradené konzole

První záběry z Nintendo Switch byly z kradené konzole

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 2. 2017 09:50

První záběry z Nintendo Switch byly z kradené konzole

Reklama
Před pár dny se na internetu objevily vůbec první záběry unboxing konzole Nintendo Switch, která vychází až začátkem příštího měsíce. Nejdříve to vypadalo tak, že se novináři dostali k prvním kusům, jak se ale ukázalo, šlo o kradenou konzoli, což už vyšetřuje také soud.

Ještě před víkendem se na internet dostaly záběry, které do té doby nikdo neviděl. Vůbec první unboxing prozradil hned několik tajných detailů. Ne jen, že jsme mohli vidět co ukrývá krabice, dozvěděli jsme se také, kolik si konzole ukousne GB (operační systém), bylo to celých 6 GB, z celkových, nabízených 32 GB v základu nám tedy zbyde pouze směšných 26 GB na hry, což je v dnešní době opravdu téměř nepoužitelné.

Teď už ale k hlavní zprávě, nikdo z lidí, kteří video viděli asi nepomysleli na to, kde sakra ten týpek přišel ke konzoli #Switch, když jde do prodeje až 3.3. 2017. Nintendo v tom má jasno, šlo o kradený kus, ke kterému se člověk dostal přímo z pobočky Nintenda, údajně už jej stíhá policie a poputuje před soud. Video tohoto autora bylo po několika hodinách smazáno. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama