První velké informace o hře DayZ
i Zdroj: Spite.cz
ECHO Novinka První velké informace o hře DayZ

První velké informace o hře DayZ

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 8. 2012 18:53

Jak už jsme Vás informovali, DayZ bude i jako samostatná hra, nikoliv mod. Teď přicházejí první informace a možná Vám odpoví na něco, co Vás zajímalo nebo řekne něco nového.

Reklama
Jak už jsme Vás informovali, DayZ bude i jako samostatná hra, nikoliv mod. Teď přicházejí první informace a možná Vám odpoví na něco, co Vás zajímalo nebo řekne něco nového.

Co by nás hned pro začátek mohlo potěšit, je engine, který bude hru pohánět. Nebude to starý pro Armu II ani pro novou, ještě samozřejmě nevydanou Armu III. Jde o engine přímo pro Zombies a přežití Online. Výrobce pracuje a slibuje také další věci o načítání misí a dalších, které by měli být zkrácené až o polovinu a hlavně něco, co štve asi opravdu každého. Jsou to cheateři, kteří se dnes pohybují snad  v každé hře, jsou dost otravní a proto výrobce vyvíjí pořádný Anticheat.
Další dobrá zpráva je, že na hru nebudeme čekat dlouho, Český výrobce totiž chce vydat už letos v říjnu ALPHA verzi, která už bude za poplatek, zatím se účtuje 15€. Dále v Únoru nebo březnu 2013 by měla být BETA. Celková cena této hry by se měla dostat až na částku 30€. Zde stále mluvíme o základní hře, podle magazínu PCG Bohemia Int. chce vydat i Speciální Edici.
Další informaci jste už mohli číst v našem první článku o plné hře DayZ. Ve hře se prý objeví i zvěř, která nám i pomůže. Nějakým způsobem dostaneme psa, zatím se neví, zda-li si ho lze někde opatřit, nebo ho dostanete na nějakém levelu. Každopádně nějak získáme psa, který nám dá vědět, kdyz ucítí nebo uvidí zombíka. Ovšem budeme ho muset bránit, pes půjde všude za Vámi, pokud mu nedáte povel stát (čekej). Psa nám můžou zombíci nebo sráčové přeživší zastřelit  nebo jinak zabít.
Do dalších updatů by se podle spekulací měli dostat i koně, které samozřejmě využijeme k rychlejšímu pohybu po mapě. Přibydou ale i jiné zvířata, tím jsou například medvědi, kteří zvojí zlost jak již dobře víme umí dát velmi dobře najevo.
Hra DayZ nám nabídne i více možností ve hře. Pokud jste alespoň trošku Armu hráli, víte, že si lze například zlomit nohu, stou se moc dobře nechodí. Zlomeniny nyní budou i na rukou a dalších kostech mnohem realističtější. Výrobce do hry přidal také více zbraní, možnost ohánět se rukami, když například nemáme zbraň. 
Co se týče animací, můžete si všimnout, že pohyb postav jak naší, tak jiných v mapě je relativně směšný. To by mělo být opraveno. Přibyde o pro některé oblíbený luk, opotřebení zbraní, to znamená, že Vám prostě nůž nebo další věcičky mohou dosloužit a vy je budete moct jen vyhodit.
Zatím poslední novinka, kterou výrobce zveřejnil je diář, do kterého si budeme moct psát různé poznámky, například kde jsme našlí naboje, nebo stanoviště v lidmi, i to bude celkem důležité, první mapa v DayZ bude Chernarus Plus, jedná se o mapu již známou, ale velmi rozšířenou hlavně kvůli přístupum do různých objektů, které dříve nebyli k dispozici. Teď ale zpět k diáři. Náš dia si budou moci číst i lidé na serveru, kde jich mimo jiné může být až 200. Váš diář si budou moct hráči a uživatelé číst, i když budete offline. 
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama