První informace o survivalu Icarus od tvůrce DAYZ
i Zdroj: Spite.cz
Icarus Novinka První informace o survivalu Icarus od tvůrce DAYZ

První informace o survivalu Icarus od tvůrce DAYZ

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 6. 2020 07:32

Nedavno oznámena free-to-play survival hra Icarus byla plná tajemství, až do teď.

Reklama

Oznámení nové hry od Deana Halla, který novinku Icarus připravuje se svým studiem RocketWerkz bylo takové, dost zvláštní a kontroverzní především z pohledu hráčů. Traileru se nejdříve tvářil jako velké vesmírné sci-fi, kde jsme si nemohli nevšimnout moderních skafandrů nebo tech hraček a nejrůznějších vymožeností. Zhruba v polovině traileru však postavy vytáhli nástroje, které sahají do středověku. Na to se můžete podívat níže.

Chvílí, prosím, zapomeňme na tento úlet a pojďme se společně podívat, co to vlastně ta nová free-to-play hra Icarus vlastně je. Pokud jste čekali něco podobného, jako je DAYZ (Deana Halla úspěšný mód + standalone verze), tak vás zklamem. Hra se podobá snad jen tím, že je v otevřeném světě. 

Icarus je časově omezený, na začátečnickém levelu Vás hra pošle na planetu, kde strávíte několik minut, první, na co si musíme dát pozor je, kolik máme času, nebo-li kyslíku. Po dobu času na planetě Icarus musíme vytěžit co nejvíce materiálů, nasbírat jídlo a pití nebo vycraftit nové věci, ty ale tvůrci doporučují vytvářet až ve vesmíru, tam je dostatek času a více možností pro vytvoření lepších věcí.

Postupem času se všichni budeme zlepšovat a od hry dostávat delší mise, tzn. Pokud s hrou teprve začínáme, strávíme na planetě například dvacet minut, na vyšších levelech pak klidně i až 50 hodin! Každopádně nesmíme zemřít, to lze hned několika způsoby, dobrou zprávou však je, že Vás kamarád nebo další hráči mohou zvednout a zachránit Vás. Průser ale přichází v momentě, kdy jste kvůli kyslíku nestihli odpustit planetu, tím končíte, vaše vybavení ztrácíte a jdete od začátku (podobný systém jako v Hunt: Showdown). 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama