První gameplay záběry z Project Resistance
i Zdroj: Spite.cz
Novinka První gameplay záběry z Project Resistance

První gameplay záběry z Project Resistance

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 9. 2019 10:24

Capcom na Tokyo Game Show 2019 plánoval představit nový "Resident Evil". Ukázal však asymetricky multiplayerový titul Project Resistance. Ve článku první informace a gameplay záběry.

Reklama

Capcom už několik týdnů lákal na představení Project Resistance, coby spin-offu Resident Evilu. Titul potěší především multiplayerové hráče, Project Resistance je totiž asymetrickou hrou pro více hráčů, kde se postaví 4 vs. 1. Zatím co čtyři online hráči se budou pokoušet dostat se z dané lokality, boss pojmenovaný jako Mastermind se Vám tom pokusí překazit hned několika možnostmi. Může na Vás vypustit klasické zombíky, lepší nepřátele nebo nakonec samotného sebe, který má samozřejmě nejvíce hp i dmg.

Project Resistance běží na RE Engine a vyvíjí se pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Každopádně, velmi nás překvapila poslední zpráva, kterou studio NeoBards Entertainment dodalo v závěru. Hra prozatím nemá blízko k vydání a pokud se v testech neosvědčí, nikdy nevyjde. Jde zkrátka o opravdový "projekt". Pokud se chcete zúčastnit prvních testů v uzavřené BETĚ, zkuste štěstí na oficiálních stránkách  - ta však bude k dispozici pouze pro konzolisty. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama