Novinka První gameplay trailer STALKER 2 rozebrán do detailu. Co všechno jsme mohli vidět?

První gameplay trailer STALKER 2 rozebrán do detailu. Co všechno jsme mohli vidět?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 1. 2021 12:10

Poslední den roku 2020 nás potěšilo studio GSC, kdy bez upozornění vydalo první gameplay trailer. Pojďme si jej rozebrat do detailů.

Reklama

Na rok 2020 bychom vzhledem ke koronaviru COVID-19 asi všichni rádi zapomněli. Přeci jen nás ale v některých momentech potěšil. Co se z hráčského hlediska týče, rozhodně mezi ty lepší zprávy patřil neočekávaný gameplay teaser trailer na STALKER 2. Ten ukrajinské studio GSC Game World ukázalo až úplně poslední den. 

Vidět jsme mohli zhruba minutové gameplay záběry, kde nechyběla úžasná atmosféra v doprovodu tajemné hudby na kytaru. Ačkoliv se v traileru prakticky nic nestalo, tvůrci později vysvětlili, na co jsme vlastně celou tu dobu koukali. Pojďme hezky po pořádku.

Hlavní postavou je Skif, nejde samozřejmě o jeho pravé jméno, fanoušci série STALKER již musí dobře vědět, že Stalkeři nepoužívají vlastní jména, jsou to ve finále zločinci. Ten v traileru probíhá budovou, kde? Jde o školní budovu ve městě Pripjať, která je jen 3km daleko od jaderné elektrárny Černobyl. V pozadí nás doprovází skvělá hudba na kytaru, jde o píseň ruské kapely Splean s názvem písničky Life Line ( poslechnout na YouTube ).

Všimněte si, že se Skif ani jednou pořádně nazastaví, a není divu, v okolí akorát probíhá silná energická exploze a my hledáme bezpečný úkryt, ozáření totiž způsobí jistou smrt. V okolí nejsme jediní, probíháme místnostmi, kde ještě hoří táborák. Tvůrci navíc dodávají abychom si dali pozor na osoby, které se schovávájí ve stínech. My trailer několikrát prošli a nikoho takového jsme neviděli. A co vy, postřehli jste něco zajímavého, něco co by stálo za zmíňku? Napište nám do komentáře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama