Připravuje se nový díl Star Wars: Knights of the Old Republic?
i Zdroj: Spite.cz
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Připravuje se nový díl Star Wars: Knights of the Old Republic?

Připravuje se nový díl Star Wars: Knights of the Old Republic?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 1. 2020 18:19

Splní se nám další, velký herní sen? Možná. Důvěryhodná stránka Cinelinx už v minulosti přinesla několik spekulací ze světa Star Wars, které se potvrdily. Tentokrát několik zdrojů tvrdí, že studio chystá něco ohledně Star Wars: Knights of the Old Republic. Není úplně jasné co, může prý jít o třetí díl nebo remaster. Každý zdroj tvrdí něco jiného, nicméně ve vývoji něco je.

Reklama

Splní se nám další, velký herní sen? Možná. Důvěryhodná stránka Cinelinx už v minulosti přinesla několik spekulací ze světa Star Wars, které se potvrdily. Tentokrát několik zdrojů tvrdí, že studio chystá něco ohledně Star Wars: Knights of the Old Republic. Není úplně jasné co, může prý jít o třetí díl nebo remaster. Každý zdroj tvrdí něco jiného, nicméně ve vývoji něco je. 

Na nový díl čekáme pěkně dlouho a může za to Disney, které po koupení značky Star Wars přehodnotilo spousty plánů. Druhý díl vyšel v prosinci 2004. Není na škodu udělat trojku, když se podíváme na precizní práci Respawnu a jejich Star Wars Jedi: Fallen Order, byla by škoda nemít tu Knights of the Old Republic na moderních technologií a grafice.

Hra má být ve minimálně několik let, v roce 2016 mělo dojít k pauze ve vývoji, teď by měl vývoj pokračovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama