Přibližný datum vydání Diablo 4 a o tom, jak mohlo být z pohledu třetí osoby
i Zdroj: Spite.cz
Diablo 4 Novinka Přibližný datum vydání Diablo 4 a o tom, jak mohlo být z pohledu třetí osoby

Přibližný datum vydání Diablo 4 a o tom, jak mohlo být z pohledu třetí osoby

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 11. 2019 19:59

O pokračování série Diablo se mluví už několik posledních let. Slyšet jsme mohli nejrůznější spekulace třeba o tom, jak Diablo 4 bude v otevřeném světě nebo z pohledu třetí osoby. Co vše je a není pravda?

Reklama

Blizzard před několika málo dny úspěšně ukončil dlouho očekávaný BlizzCon 2019. Mimo jiné došlo konečně na oznámení Diablo 4. Ještě před několika týdny a dokonce roky se hodně spekulovalo. Objevovaly se zprávy o tom, kdy Diablo vyjde, o tom, že bude v otevřeném světě nebo že by se hra měla přeorientovat na kameru třetí osoby.

Dvě důležité informace prozradil sám Blizzard. Raný vývoj Diablo 4 byl opravdu takový, že tvůrci testovali pohled ze třetí osoby. Hra prý vypadala podobně jako God of War nebo Dark Souls. Tvůrci se vyjádřily také k nepravdivé informaci a to datu vydání. Spousty českých, ale i zahraničních webů přišly se zprávou, že Diablo 4 vyjde už v roce 2020. Tak se ale určitě nestane.

Blizzard oficiálně oznámil, že pokud Diablo 4 vyjde v roce 2021, bude to velké překvapení. Počítat tak máme s rokem 2022 a více.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama