PREVIEW: Outlast
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PREVIEW: Outlast

PREVIEW: Outlast

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 12. 2012 13:09

Zaujal Vás horor, který vyvíjí TOP tým developerů především ze společnosti Ubisoft? Tak čtete správně, napsali jsme pro Vás PREVIEW, kde by jsme Vám chtěli stručně popsat hru, jaký má děj, jaká je naše postava a co bude našim cílem.

Reklama
Zaujal Vás horor, který vyvíjí TOP tým developerů především ze společnosti Ubisoft? Tak čtete správně, napsali jsme pro Vás PREVIEW, kde by jsme Vám chtěli stručně popsat hru, jaký má děj, jaká je naše postava a co bude našim cílem.

Všichni fanoušci herních hororů dávejte dobrý pozor. Minulý týden nám nezavislá společnost Red Barrels, která je mimochodem uplně nová představila svůj první titul Outlast. I když zatím víme pouze název hry a mohli jsme vidět pouze 4. minutové video, všeobecně se věří, že hra bude patřit mezi ty lepší, proč? Zasloužil se za to velmi dobře sestavený developerský tým, který je převážně ze společnosti Ubisoft. Pracovali na Assassins Creed, Splinter Cell nebo Prince of Persia. Red Barrelds ale pbohatili i další, například vývojáři Uncharted, která je mimochodem nejlepší serií pro PS3.
Hru začínáte jako běžný a zvědavý novinář, vždyť víte, všechno musí vědět a "prošmejdit". Naše hlavní postava je Miles Upshur, který až uvidí do čeho se pustil, bude asi ještě dlouho litovat. Ve světě se prokřiklo, že starý, dávno zrušený ústav pro ty nejhorší, kde se mimochodem dělají testy na lidech, který leží v horách Colorada je opět otevřený. To byla samozřejmě pro novináře vízva a musel vědět více. Jeho hlavní cíl byl rozeznat rovnováhu, mezi vědou a náboženstvím. Jeho první příchod do ústavu asi nebude příjemný, hned si uvědomí, že veškerý řád a pořadek se vymkl kontrole a po blázinci běhají nakažení magoři. Hra Vás dokonale vtáhne do děje, nezbyde Vám totiž nic, než utíkat před těma magorama, nemáte zbraň, Vašim únikem je běh a myšlení co dělat, kam jít. Ven už se nedostanete a proto si celý blázinec projedete se smrtí v očích.
.
PREVIEW: Outlast
Atmosfera hororu Vás dokonale pohltí. Jak jsme již psali, nebudete moci mít žádné zbraně, ve videu tedy vidíme kopnutí do nestvůry, ale to může být jen náhodná kopačka stylem "klikáním EEEEEE". To že nemáte zbraň je jasná známka toho, že jste bezmocní a musíte využít míst kolem. Pokud v místnosti není funkční světlo, budete muset použít video kameru, která má nightvision. Schovat se budeme moci i do různých děr, vyset a držet se krajů ve vysokých místech nebo zalézt pod postel a vyčkat, až ten magor odejde. Nestvůry nebudou vůbec hloupí, cestu k Vám si za každou cenu budou chtít najít.
Hra Outlast vyjde v roce 2013, vydává a vytváří Red Barrels, dle všeho bude v Greenlight, proto Vás budeme později informovat o podpoření o to, aby se dostal do obchodu Steam. Hra je zařazena do kategorie Akční Adventura (FPS survival horor). Poběží na Unreal Engine 3, což je velmi dobrá volba. Vyjde zatím pouze na PC, prý podle úspěchu a náročnosti bude (možná) později i na konzole, což může být až půl roku po vydání na PC. Odhadovaná cena hry je 29 €.
Zaujal Vás horor Outlast? Tak se přijdete do officiální Facebook stránky fb.com/Outlastthegame nebo SPITE.cz fan stránky SPITE.cz/Outlast
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama