Překvapení? Letos by měl vyjít nový díl Tony Hawk
i Zdroj: Spite.cz
Skate Novinka Překvapení? Letos by měl vyjít nový díl Tony Hawk

Překvapení? Letos by měl vyjít nový díl Tony Hawk

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 3. 2020 12:20

Skateových her je jako šafránu, nicméně když bychom měli jmenovat tu nejslavnější, jistě si drtivá věština z nás vzpomene na legendární sérii Tony Hawk.

Reklama

Skateových her je jako šafránu, nicméně když bychom měli jmenovat tu nejslavnější, jistě si drtivá věština z nás vzpomene na legendární sérii Tony Hawk, pojmenovanou podle jednoho z nejlepších "skejťáků" v historii. Bohužel už to bude pět let, co vyšel plnohodnotný Tony Hawk s podtitulem Pro Skater 5. Šlo však o nejhorší díl série, která sahá až do roku 1999.

V roce 2017 se sám odborník Tony Hawk nechal slyšet, že by rád další díl nebo alespoň remaster starších dílů. Měl ale smůlu, skončila totiž smlouva s Activisionem, které o značku dále nemělo zájem. O rok později se objevila nová informace, opět od Tonyho, který prozradil.... " Pracujeme na nové SK8 hře, bez Activisionu."

Bylo dost pravděpodobné, že Tonyho ulovila konkureční firma, která udělá vlastní skateboardovou hru. Svět tak napadlo EA, které vlastní sérii SKATE, nicméně i zde asi nepochodil, protože EA propadala licence, kterou neobnovilo.

Po více než dvou letech od vyjádření Hawka se ozvala australská punková hudební skupina, která na svém Twitteru oznámila, že aktuálně připravují 5 písniček do hry Tony Hawk 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama