Bleeding Edge Novinka Přehled: Vše z výstavy X019

Přehled: Vše z výstavy X019

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 11. 2019 11:16

Běhěm včerejšího večera (ve 21:00) Microsoft odvysílal show X019, které slibovala velkou podívanou. Xbox Game Studios lákalo na několik her, videí a oznámení. Rekapitulace ve článku včetně trailerů.

Reklama

Grounded

Obsidian   •   2020

Tvůrci nejnovějšího RPG The Outer Worlds, Pillars of Eternity nebo Fallout: New Vegas oznámili kreslenou survival hru Grounded. 

CrossFire X

Smilegate / Remedy   •   2020

Máme tady první gameplay záběry z očekávané akční FPS hry CrossFire X, která podle nejnovějších informací vyjde už za pár měsíců. Hra na první pohled vypadá jako vylepšený Counter Strike, už samotné střílení a recoil zbraní. Bude free to play pro PC a Xbox.

Tell Me Why

Dontnod Entertainment   •   léto 2020

Tvůrci populární série Life is Strange představili svoji další adventuru. Bohužel se začíná politika vměšovat do her stále více, jedna z postav totiž prezentuje transgender. Hra je naplánována na léto 2020.

Age of Empires 4

Relic Entertainment   •   2020

Jedna z nejočekávanějších strategií vůbec, Age of Empires 4 se konečně ukázala v novém traileru. Datum vydání až někdy v roce 2020.

Bleeding Edge

Ninja Theory   •   24.3. 2020

Tvůrci perfektní RPG hry Hellblade: Senua's Sacrifice ukázali nový trailer a potvrdili datum vydání na konec března 2020.

Wasteland 3

InXile   •   19.5. 2020

Po dlouhé době o sobě dalo vědět také InXile, které už roky pracuje na pokračování skvělé survival hře Wasteland 3. Vidět můžeme nové záběry ze hry a prozradili i datum vydání, dočkáme se téměř v polovině příštího roku.

 

Drake Hollow

The Molasses Flood   •   2020 Hra Drake Hollow od tvůrců The Flame in the Food láká na sbírání zásob se svými přáteli a boj proti divoké zvěři. Těšit se můžou jak PC, tak XONE hráči.

Show ukázala i další trailery, například z PC verze Halo Reach, dočkali jsme se ale o oznámení survival hry Rust, která zamíří na Xbox One už příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama