Přehled: To nejlepší z Nacon Connect 2022
i Zdroj: Spite.cz
The Lord of the Rings: Gollum Novinka Přehled: To nejlepší z Nacon Connect 2022

Přehled: To nejlepší z Nacon Connect 2022

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 7. 2022 20:05

Vydavatelství Nacon během konference Connect 2022 ukázala spousty her, tady je však výběr těch nejlepších.

Reklama

Konference Connect 2022 od společnosti Nacon je definitivně za námi. Pojďme se společně podívat na TOP 5 nejočekávaných her vydavatelství Nacon. Nechybí nová ukázka z Test Drive Unlimited: Solar Crown, RoboCop, Golluma, parádního Hell is Us nebo zbrusu nového ParadiZe Project.

RoboCop: Rogue City

Teyon / Nacon

2023

Jednou z těch očekávanějších her společnosti Nacon je RoboCop: Rogue City od studia Teyon, ten ukázal vůbec první gameplay ze hry, ten nevypadá špatně, nicméně nízký rozpočet na vývoj je bohužel až příliš znát. Každopádně vyjde v roce 2023 na všechny hlavní platformy.

The Lord of the Rings: Gollum

Deadlic / Nacon

1.9. 2022

Dobrodružství Glůma odstartuje už na úplném začátku měsíce září. Též vyjde na všechny hlavní platformy (PC, PlayStation a Xbox). Níže už konečně gameplay ukázka.

Test Drive Unlimited: Solar Crown

KT Racing / Nacon

2023

Trvalo to dlouho, ale konečně je to tu. Původně všichni čekali gameplay záběry z nového Test Drive Unlimited, nicméně znovu došlo pouze na krátký, nic moc říkající trailer. Vyjde na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S už za rok.

ParadiZe Project

Eko Software / Nacon

2023

Během konference překvapivě došlo na zbrusu nový survival, ParadiZe Project od studia Eko Software, a dle první ukázky nevypadá vůbec špatně. Je naplánovaný na rok 2023 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Hell is Us

Rogue Factor / Nacon

2023

Hell is Us byla hra, na kterou jsme se v redakci opravdu těšili, jsme trošku zklamaní, že jsme prakticky nic neviděli, nicméně i zveřejněné artworky vypadají velmi dobře. Hra vyjde v roce 2023 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama