Přehled: To nejlepší z Nacon Connect 2021
i Zdroj: Spite.cz
The Lord of the Rings: Gollum Novinka Přehled: To nejlepší z Nacon Connect 2021

Přehled: To nejlepší z Nacon Connect 2021

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 7. 2021 11:02

Pojďme se společně podívat na to nejzajímavější z konference vydavatelství Nacon (dříve BigBen).

Reklama

Zatím co minulý rok celá konference Nacon Connect zklamala a neukázala téměř nic, letos to bylo o poznání trošku lepší. Dozvěděli jsme se něco málo o novém Test Drive Unlimited, Steelrising a došlo i na oznámení nové hry. Níže už zajímavosti, videa a případný datum vydání.

The Lord of the Rings: Gollum

Podzim 2022

Jednou z těch očekávanějších her je připravované RPG ze světa Pána prstenů, kde se ujmeme role narušeného Glůma. Ačkoliv hra měla vyjít už letos, byla nakonec odložena a bohužel o více než rok, nový datum vydání je podzim 2022. Níže už nový trailer zaměřený právě na Glůma.

Test Drive Unlimited: Solar Crown

22.9. 2022

Co se týče nového Test Drive Unlimited, znovu jsme trošku zklamaní, ani tentokrát jsme neviděli žádné gameplay záběry, došlo pouze na cinematic trailer. Každopádně bylo prozrazeno, že nepůjde o příběhové Test Drive, nýbrž MMO. Hra nás pošle do HongKongu v měřítku 1:1, těšit se tak můžeme na velký otevřený svět (80km²). Solar Crown vyjde až za více než rok ve verzích PC, PlayStation 4/5, XONE, XBOX Series X/S a Switch.

Steelrising

Červen 2022

Konečně došlo také na rok oznámenou RPG hru Steelrising od Spiders Games (tvůrci GreedFall). Vidět jsme mohli vůbec první gameplay, který předvedl, na co přesně se hráči mohou těšit. Krom toho došlo i na pár informací. Steelrising nás pošle do roku 1789, kde se utkáme s nasazenými roboty, kteří měly hlídat nepokoje v Paříži. Steelrising vyjde ve verzích PC, PlayStation 5 a XBOX Series X/S.

RoboCop: Rogue City

2023

Během konference došlo i na oznámení nové hry. Tu ukázalo studio Teyon (tvůrci Terminator: Resistance). O té jsme se ale nic nedozvěděli, dostupný je pouze teaser trailer a datum vydání, s hrou se počítá až na rok 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama