PŘEHLED: To nejlepší z E3 2018
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka PŘEHLED: To nejlepší z E3 2018

PŘEHLED: To nejlepší z E3 2018

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 6. 2018 19:05

Zatím co jsme si dopoledne udělali přehled těch nejlépe vypadajících "oznámených" her E3 2018, teď se podíváme na to úplně nejlepšé, co tahle oblíbená výstava ukázala. A je toho dost.

Reklama

Ač se to moc předem nezdálo, E3 2018 byla naprosto úžasná. Dočkali jsme se mnoha dlouho očekávaných trailerů, oznámení a gameplay záběrů. Tím myslíme především Cyberpunk 2077, The Division 2, Anthem, Beyond Good & Evil 2, Sekiro, The Elder Scrolls VI, Dying Light 2 nebo Shadow of the Tomb Raider a spousty dalších. Seznam her je sestavený dle "hypu" našich fanoušků SPITE.cz.

Assassin's Creed: Odyssey

PC/PS4/XONE - 5.10. 2018

Ubisoft mimo nedavno vydaného Assassin's Creed: Origins dlouho připravoval i řecký Assassin's Creed: Odyssey, který na první pohled vypadal jako přeskinovaný Origins. Po delších gameplay záběrech se ale studia Ubi musíme zastat. Odyssey jde svou vlastní cestou, kód hry, animace i engine je samozřejmě stejný, přesto se dočkáme mnoha změn a opět se trochu přiblížíme RPG žánru. Odyssey vzniká dlouhé roky a vydání se dočkáme už letos v Říjnu. Ohalení AC: Odyssey bylo nejčtenějším článkem letošní E3 na SPITE.cz.

The Last of Us 2

PS4 - 2019/2020

Druhým nejvíce čtenějším článkem E3 2018 u nás bylo plnohodnotné odhalení exkluzivního titulu The Last of Us 2. A po zásluze, šlo o naprosto famózní gameplay záběry, Sony může být na studio Naughty Dog opravdu pyšné. Ano bychom se nedivili, kdyby právě TLOU 2 hýblo dalším prodejem PS4 konzol.

The Elder Scrolls VI

TBA - TBA

Tak tohle je opravdu velké překvapení, Bethesdě se dlouhé roky až do konference E3 2018 podařil ututlat vývoj dalšího The Elder Scrolls. Datum vydání ani platformy Bethesda neupřesnila, vyjde prý až s novou generací konzolí včetně PC.Počítá se s rokem 2019 - 2020.

Dying Light 2

PC/PS4/XONE - 2019

Na pokračování Dying Light se těšíme už jakou dobu. Microsoft naštěstí představil trailerem i gameplay záběry druhý díl naprosto famózně. 

The Division 2

PC/PS4/XONE - 22.2. 2019

Svého plnohodnotného představení se dočkal i MMORPG survival The Division 2 od Ubisoftu. Massive ukázali úžasný cinematic trailer a několika minutový gameplay. My v redakci druhému dílu věříme, Ubisoft už dávno potvrdil, že hra bude mnohem větší než jednička a to i obsahově. Navíc vyjdou hned 3 DLC a všechny budou zdarma.

Anthem

PC/PS4/XONE - 22.2. 2019

Je to už rok, co EA oznámilo a předvedlo novou značku Anthem od tvůrců původní trylogie Mass Effect. Po přesně roce jsme se dočkali dalších gameplay záběrů a to rovnou 5 minut ze hry. Záběry už nejsou tak dokonalé jako minulý rok, hra se dost podobá mixu Warframe a Destiny. 

FIFA 19

PC/PS4/XONE - 28.9. 2018

S FIFOU se už počítá prakticky na každý rok, oznámení ani odhalení tak nikdy není žádným překvapením. Přesto hru fanoušci vyhypovali a to především díky příchodu Ligy Mistrů a Evropské Ligy. Tváří hry bude Cristiano Ronaldo, FIFA 19 se dočká mnoha vylepšení animací, grafiky a fyziky. 

Battlefield V

PC/PS4/XONE - 19.10. 2018

Sliby se mají plnit, EA jak slíbilo, tak dodrželo. Dočkali jsme se dalšího skvělého traileru a pár minutového gameplaye z multiplayeru, konkrétně ze zimní mapy s módem Grand Operations. 

Metro: Exodus

PC/PS4/XONE - 22.2. 2019

I pokračování survival akce Metro s podtitulem Exodus hráče pořád bere, jde o jednu nejvyhypovanější novou hru už od oznámení. Tvůrci byli dokonale připraveni a ukázali hned 17 minut ze hry.

Cyberpunk 2077

PC/PS4/XONE - TBA

Konečně, díky bohu! Po více než 5 letech jsme se dočkali oficiálního odhalení RPG hry Cyberpunk 2077 od tvůrců The Witcher 3 (CD Projekt RED). Tvůrci o hře prozradili mnoho detailů, multiplayer při vydání nebude, singleplayer nás vyjde na desítky hodin, vše z pohledu první osoby atd

DOOM: Eternal

PC/PS4/XONE

Bethesda oznámila přímé pokračování brutální akce DOOM z roku 2016. K mání je prozatím jen teaser trailer, více se dozvíme v Srpnu na Gamescom 2018.

Sekiro: Shadow Die Twice PC/PS4/XONE - 2019

Tvůrci Dark Souls už nějakou dobu teasovali nový titul, údajně nemělo jít o pokračování série ani druhý díl exkluzivního titulu Bloodborne. Představili perfektně vypadající RPG hru Sekiro, vyjde začátkem roku 2019.

Forza Horizon 4 PC/XONE - 2.10. 2018

Předpokládalo se tak a stalo se tak. Microsoft představil skvěle vypadající Forza Horizon 4, vyjde ještě letos na Windows 10 a XBOX ONE.

Vigor PC/PS4/XONE - 2018 early access

České Bohemia Interactive představili překvapivě čistě exkluzivní XBOX survival Vigor. Ten nás pošle do roku 1991. Více o hře se snad dozvíme brzy. V roce 2019 pak vyjde jako free-to-play.

Just Cause 4

PC/PS4/XONE - 4.12. 2018

Existenci akčního pokračování Just Cause profláklo ještě před oznámením hned několik společností. I tak nás debutový trailer Just Cause 4 potěšil, vypadá slibně. Vydání se dočkáme ještě letos.

Beyond Good & Evil 2

PC/PS4/XONE - TBA

Sci-fi Beyond Good & Evil 2 se předvedlo ve skvělém traileru. Gameplaye jsme se sice nedočkali a ani data vydání.

CONTROL

PC/PS4/XONE - 2019

Tvůrci Alana Wakea a Quantum Break při konferenci Sony oznámili novou akční hru, která opravdu hodně připomíná zmiňovaný Quantum Break.

Ghost of Tsushima

PS4 - 2019

Přesně rok po oznámení jsme se dočkali prvních gameplay záběrů, tvůrci inFamous ukázali parádní osmi minutové gameplay záběry z open-world hry Ghost of Tsushima, vychází exkluzivně na PS4.

Halo: Infinite

XONE - 2019

Přesně dle okčekávání a nedavno "leaknutých" informací se opravdu dočkáváme oznámení pokračování série Halo, tentokrát s podtitulem Infinite.

Shadow of the Tomb Raider

PC/PS4/XONE - 14.9. 2018

Celkem dobře se ukázala i Lara Croft v debutových gameplay záběrech. Na první pohled jsou vidět vylepšení, přesto té hře něco chybí. Už od "prvního" dílu můžeme vidět spousty stejných textur a zvláštních animací. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama