Přehled: To nejlepší z PlayStation Showcase 2021
i Zdroj: Spite.cz
Marvel's Wolverine Novinka Přehled: To nejlepší z PlayStation Showcase 2021

Přehled: To nejlepší z PlayStation Showcase 2021

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 9. 2021 19:55

Pojďme se společně podívat na ty nejlepší kousky z letošní PlayStation Showcase. Rozhodně stála za zhlédnutí.

Reklama

Sony si to šetřila pěkně dlouho. Neviděli jsme ji na E3 2021 a dá se říct, že ani minulý měsíc na Gamescom 2021. Všechny plány společnosti PlayStation směřovaly právě na 9.9. 2021, kdy proběhla naprosto úžasná a zábavná Showcase. Vidět jsme mohli více než hry od first-party PlayStation Studios, objevilo se zde například Remedy, Rockstar Games, Tango Gameworks nebo Aspyr. Pojďme se ale podívat na to nejlepší z celé konference.

Spider-Man 2

Datum vydání: 2023 / PlayStation 5

Šlo asi o největší překvapením večera. Se studiem Insomniac Games tu moc lidí nepočítalo, každopádně předvedlo se náramně. Došlo na oznámení Spider-Man 2, kde se kromě Petra Parkera objeví i Miles Morales. Prozatím není jasné, zda-li půjde o kooperaci, nicméně jisté je, že dvojka vyjde exkluzivně na PlayStation 5 a to až v roce 2023.

Marvel's Wolverine

Datum vydání: TBA / PlayStation 5

A jestli moc lidí nepočítalo se Spider-Man 2, tak rozhodně ne se hrou, která bude čistě zaměřená na oblíbeného hrdinu a nerváka Wolverina. Hra prozatím dostala pouhý teaser trailer podobně jako Spider-Man, což může naznačovat, že vyjde až během pár let, pracuje na ni totiž též studio Insomniac Games. Chystá se pouze na PlayStation 5.

God of War: Ragnarok

Datum vydání: 2022 / PlayStation 4, PlayStation 5

Že by se zde mohl objevit nový God of War se předpokládalo, nikdo ale nevěděl jakým způsobem, musíme ale říct, že snad tím nejlepším. Studio Santa Monica ukázala znovu epický trailer, bohužel o čem se nikdo nezmínil je datum vydání. S hrou se však počítá na první polovinu roku 2022.

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Datum vydání: 2022 / PC, PlayStation 5 I s Uncharted se myslím počítalo, minimálně já osobně jsem věřil nedavným spekulacím, že PC a PS5 verze Uncharted 4 bude oznámena tento týden. A PlayStation nemohl využít lepší chvíle. Každopádně chystané Uncharted: Legacy of Thieves Collection nabídne remasterovaný črtvrtý díl a spin-off The Lost Legacy. Kolekce vyjde začátkem roku 2022.

Star Wars: KOTOR Remake

Datum vydání: TBA / PC, PlayStation 5

Že by se na remaku mělo pracovat, o tom jsme psali už začátkem tohoto roku, vše se ale oficiálně potvrdilo až na pár hodin staré konferenci. Na remaku skutečně pracuje americké studio Aspyr, to hráčům slibuje, že nebude nijak zasahovat do děje, přesto půjde od základu o next-gen hru. Prozatím se chystá jen na PlayStation 5 a PC, nicméně počítáme i s Xbox verzí. Datum vydání je stále neznámý, vyjít by však mohl už v roce 2022.

Gran Turismo 7

Datum vydání: 4.3. 2022 / PlayStation 4, PlayStation 5

Samozřejmě nesměly chybět dlouho očekávané závody Gran Turismo 7 od Polyphony Digital. Kromě parádního gameplay traileru došlo na datum vydání, Gran Turismo 7 vyjde ve verzích PlayStation 4 a PlayStation 5 až 4.3. 2022

Kromě výše zmíněných se během show objevily také další očekávané hry, jako akční FPS Ghostwire: Tokyo, next-gen verze Grand Theft Auto V (která mimochodem hráče velmi zklamala) nebo remasterovaná verze skvělého thrilleru Alan Wake od Remedy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama