Přehled konference Devolver Digital 2020
i Zdroj: Spite.cz
Shadow Warrior 3 Novinka Přehled konference Devolver Digital 2020

Přehled konference Devolver Digital 2020

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 7. 2020 15:01

Nové záběry ze Serious Sam 4, Carrion nebo Shadow Warrior 3.

Reklama

Včera ve 21:00 se uskutečnil live-stream vydavatelství Devolver Digital, které je známé především díky originálním hrám a bláznivému vystoupení. To bylo i tentokrát. A dokonce bylo i na co koukat. Vidět jsme mohli první skutečné záběry z Shadow Warrior 3 a dočkali jsme se i nových záběrů ze Serious Sam 4. Nechyběly i menší hry.

Serious Sam 4

Srpen 2020 • PC

Po dlouhé době jsme se dočkali nových záběrů z bláznivé akce Serious Sam 4. Ten o sobě nedával pěkně dlouho vědět a proto překvapil svým datem vydání. Je naplánován už na srpen letošního roku pro PC.

Shadow Warrior 3

2021 • PC

Došlo také na detailnější představení brutální FPS akce Shadow Warrior 3. Devolver ukázali minutový gameplay trailer, který potvrzuje svůj komediální přístup, ale nechybí ani slušná grafika a na první pohled skvělý gameplay. V Shadow Warrior 3 se podíváme do Feduálního Japonska, kde kromě katany popadneme i střelné zbraně a výsledek? Na ten se podívejte níže.

Carrion

23.7. 2020 • PC, XONE, SWITCH

Došlo i na menší, retro hru Carrior, kterou Devolver oznámilo minulý rok na E3 2019. Divná chapadlatá potvora se ukázala na nových záběrech a známe také datum vydání. Carrion vyjde 23.7. 2020 na všechny možné platformy. Překvapivě ale chybí PS4 verze.

Blightbound

2020 • PC Blightbound je nová akční RPG hra od Ronimo Games, autorů několika dalších menších her. Tou nejznámější je například série Sword & Soldiers. Novinka nabízí kooperační dobrodružství pro až tři hráče, těšit se můžeme na souboj s nepřáteli i bossy. Tvůrci slibují dlouhodobou péči o hru častým přidáváním nového obsahu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama