Představujeme Vám survival STALKER Online
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Představujeme Vám survival STALKER Online

Představujeme Vám survival STALKER Online

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 9. 2019 14:55

Světu se představila nová MMO survival hra Stalker Online, neplést si s oficiální hrou S.T.A.L.K.E.R. Studio Mobile Technologies se chce zkrátka svézt na populární značce. Má alespoň co nabídnout?

Reklama

Na pokračování populární survival akce S.T.A.L.K.E.R. čekáme pěkně dlouho, nadějný titul vznikal u původních tvůrců Vostok Games, ti však přinesli pouze multiplayerový titul Survarium, který se samozřejmě fanouškům Stalkera nezamlouval. Před pár měsíci bylo oficiálně oznámené pokračování, S.T.A.L.K.E.R. 2, to ale vyjde až možná za 3 roky. 

Místo tak mají jiní, například studio Mobile Technologies, které oznámilo a představilo MMO hru Stalker Online, ten si na pravého Stalkera ale jen hraje. Nečekejte AAA hru ani žádné extra speciální efekty atd. Tvůrci lákají na velký otevřený svět kolem "slavného" Černobylu a nakažené mutanty. Chybět nebude možnost přepínat kameru FPS a TPS, RPG systém, stavění základen a dnes oblíbené lootování. 

Stalker Online není žádnou novinkou, jeho kořeny sahají až do roku 2010, oficiálně v plné verzi však nebyl nikdy vydán. To se má změnit v několika následujících měsících. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama