Představujeme Vám hru RAW, silně inspirovanou GTA
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Představujeme Vám hru RAW, silně inspirovanou GTA

Představujeme Vám hru RAW, silně inspirovanou GTA

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 7. 2019 09:31

Dva naprosto neznámí vývojáři představili velkou ambiciózní hru RAW, která se na první, vlastně i druhý a třetí pohled silně inspiruje sérií Grand Theft Auto. Podívejte na hodně namakané záběry ze hry.

Reklama

Buďme upřímní, každý klon nebo inspirované hry legendární sérií Grand Theft Auto dopadly buď katastrofálně nebo nakonec vůbec nevyšly. Zkrátka, tolik práce pro pár indie vývojářů je moc a to ať už po pracovní stránce, tak finančně. 

O další pokus se snaží dva naprosto neznámí vývojáři, kteří představili hru RAW, ta se na první pohled podobá právě poslednímu dílu GTA 5. Ve se ujmeme vlastní postavy ve velkém otevřeném světě, prvním důležitým úkolem bude najít si zajímavou práci, která nás bude bavit, stát se můžeme prakticky kýmkoliv. Dokonce si musíme - buď my nebo někdo jiný, vybudovat vlastní svět, bude na nás, kam povedou silnice, kde budou stát baráky a další. 

Tvůrci mimo tyto celkem pokročilé možnosti slibují, že ve hře půjde také podnikat, zkrátka si založíme firmu, kterou budeme budovat s dalšími lidmi. Chybět nemá možnost stát se grázlem, zkrátka někým, kdo bude prodávat drogy a podobně. Těšit se máme na všechna různá vozidla, jako auta, motorky, letadla nebo lodě. 

Tvůrci slibují velký důraz v detailech a realismu. Studiu však chybějí další finance na vývoj, hru tak před několika dny vložili na KickStarter, kde požadovali 80.000$. To se s přehledem vybralo, lidé dokonce poslali o 120.000$ více, jenže, z nějakých důvodů, se 24 hodin před koncem kampaně KickStarter rozhodl výběr financí ukončit a zrušit. Nyní se malé indie studio pokouší zjistit proč. Další finance mají v plánu získat na dalších crowfundingových webech. Níže už skvělé gameplay záběry.

Každopádně se nám podařilo zjistit, proč nebo jaký měl KickStarter důvod smazat tento projekt. Zdá se, že Killerwhale Games porušilo některá pravidla KickStarteru, jako například vyplnění falešné identiti tvůrců, může však jít také o podvod, RAW totiž používá spousty již vytvořených assetů Unity enginu, které nejsou ani trošku přizpůsobené otevřenému světu.

Představujeme Vám hru RAW, silně inspirovanou GTA
Představujeme Vám hru RAW, silně inspirovanou GTA

Zdroj: PCGamesN

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama